duminică, aprilie 14, 2024
ACTUALITATEViktor Orban a strâns lideri conservatori din toată lumea, inclusiv Tucker Carlson,...

Viktor Orban a strâns lideri conservatori din toată lumea, inclusiv Tucker Carlson, la Budapesta pentru CPAC Ungaria. Din România nu a fost chemat nimeni

Ungaria găzduiește, pentru al doilea an consecutiv, versiunea europeană a Conferinței Acțiunii Conservatoare (CPAC) din Statele Unite. La Budapesta, premierul Viktor Orban a chemat o serie de lideri conservatori de pe Bătrânul Continent și din toată lumea.

Pe lângă Orban și alți lideri maghiari, la Budapesta au venit politicieni proeminenți precum premierul Georgiei, Irakli Garibașvili, Herbert Hickl (liderul partidului austriac al libertății), fostul premier ceh Andrei Babiș, fostul premier sloven Janez Janșa, dar și staruri ale politicii conservatoare americane precum Kari Lake, fostul senator Rick Santorum. Inclusiv vedeta Tucker Carlson a trimis un mesaj, prin intermediul video. La Budapesta este prezent și Michael Anton, fost consilier al lui Donald Trump.(Lista integrală este aici)

Deși sunt prezenți o serie de lideri conservatori europeni cu care AUR are relații foarte bune, inclusiv președintele partidului Chega din Portugalia, Andre Ventura sau Jorge Buxade de la Vox Spania, niciun reprezentant al României nu a fost invitat la eveniment.


Citești și ajuți! Cumpără cartea Monarhie și Război, de Erik von Kuehnelt-Leddihn și  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cu siguranță că motivul este legat de opoziția totală a partidelor românești conservatoare la acțiunile guvernului Orban în partea de vest a țării. Ultima dintre acestea fiind vizita „privată” a președintelui Ungariei, Katalin Novak, la Carei.

O altă absență importantă este cea a reprezentantului partidului Giorgiei Meloni, Fratelli D Italia, aflat la guvernare

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. In sfarsit, Dreher are un fan in Ro
    mihailandrei.wordpress.com/2023/04/18/rod-dreher-lacheu-si-bufon-la-curtea-lui-viktor-orban/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE