vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Trailerul filmului despre părintele Gheorghe Calciu-Dumitreasa, care se va lansa...

VIDEO | Trailerul filmului despre părintele Gheorghe Calciu-Dumitreasa, care se va lansa în curând! În rolurile principale: Costel Cașcaval, Dorel Vișan, Lucian Ifrim sau Carmen Tănase

Vă prezentăm, în premieră, trailerul filmului „Glasul care strigă în pustie”, peliculă care se concentrează pe figura părintelui Gheorghe Calciu-Dumitreasa, figură legendară a rezistenței anticomuniste.

Filmul, în scenariul și regia lui Ciprian Mega, (la rândul său, preot), va fi lansat oficial pe 3 octombrie la Oradea.

În rolul părintelui Calciu îl găsim pe cunoscutul actor, Costel Cașcaval. Într-un rol de excepție îl regăsim și pe marele Dorel Vișan. De asemenea, în film joacă actori de prim rang ai scenei românești, precum Lucian Ifrim, Ela Ionescu sau Ovidiu Cuncea.

Proiecția de gala a filmului „Glasul care strigă în pustie” (scenariu si regie, Ciprian Mega) va avea loc pe 3 octombrie în parcarea publică din Rogeius (în fața Spitalului Municipal din Oradea).

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. Să mai uităm de marea criză politică, reacţiile pot fi de de tot felul, după cum s-a scris agresiv în ultimul an, despre BOR (cinefilul CTP) sau despre torturile de la Piteşti (istorici de şcoală nouă , ca Demetriade şi Hodor)…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE