marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Senatorul Sorin Lavric, despre marșurile LGBT: Procesiune a scapeților, a...

VIDEO | Senatorul Sorin Lavric, despre marșurile LGBT: Procesiune a scapeților, a fătălăilor și a acelor femei masculinizate. Dacă nu luăm atitudine, în 2-3-10 ani ne vom trezi cu cota obligatorie

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a criticat paradele homosexualității care au loc în acestă lună, numindu-le „ale rușinii”.

Într-un video publicat pe pagina sa oficială de facebook, senatorul AUR a spus că aceste marșuri sunt ale „scapeților, a fătălăilor și a acelor femei masculinizate a căror condiție femeiască nu le mai cade bine”.

„De fiecare dată când am de-a face cu un asemenea alai, am senzația neverosimilului”, a completat Sorin Lavric.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Senatorul a deplâns faptul că știința este înăbușită de ideologie, amintind cum în timpul anilor de studenție la Facultatea de Medicină, reputatul medic Aurel Romila le-a explicat cursanților ce este homosexualitatea: „nimic altceva decât o patologie psihică și o tulburare de comportament”.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Azi, știința este sufocată de ideologie. Puțini mai au curajul să spună ceva în privința acestor dereglați, pentru că asta este adevărul, ceva este stricat în ei, iar dacă o spui ești imediat stigmatizat, lipindu-se pe frunte o sumedenie de ștampile”, a mai zis senatorul AUR.

Președintele Senatului AUR a declarat că dacă oamenii nu vor lua atitudine, ne vom trezi în curând cu cote obligatorii de LGBT în toate sferele vieții.

„Dacă tăcem îi vom încuraja, iar ei cunosc foarte bine strategia pașilor mărunți și înaintează, înaintează, iar în 2-3-5-10 vom trăi ceea ce intuiți deja: cote obligatorii. Vom avea cotă obligatorii de LGBT-iști în Parlament, în Consilii, peste tot.

Fără a lua atitudine, vom fi înghițiți de acești dereglați LGBT-iști. În măsura în care ne considerăm normali, trebuie să ne opunem acestei anormalități. În măsura în care suntem normali, trebuie să ne opunem ideologiei de gen și acestei afurisite de concepții, transgender, care este ceva diabolic”, a menționat el.

Referindu-se la parada care are loc la Iași, pe 5 iunie, senatorul a spus că acest eveniment „trebuie să stârnească o indignare politicoasă, doctă, dar nu virulentă. În măsura în care vrem ca sănătatea colectivă să se mai păstreze în această țară, trebuie să luăm atitudine.

Luați atitudine, dar nu violent, nu brutal, dar arătați-le cu degetul patologia și morbidețea în care trăiesc”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. momentul luatului de atitudine a cam trecut: un boicot total la referendumul pentru familie.
    De acum e momentul lor, iar noi pierim pe mana noastra.
    Nu vad o schimbare de atitudine in societate, pe masura ce trece timpul devenim tot mai deschisi, altii anesteziati sau indiferenti, fix atitudinea pe care si-o doresc marxistii astia neo.bolsevici. Ei sunt (sub)oameni de actiune, nu ca noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE