ACTUALITATEVIDEO | Senatorul Sorin Lavric, despre marșurile LGBT: Procesiune a scapeților, a...

VIDEO | Senatorul Sorin Lavric, despre marșurile LGBT: Procesiune a scapeților, a fătălăilor și a acelor femei masculinizate. Dacă nu luăm atitudine, în 2-3-10 ani ne vom trezi cu cota obligatorie

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a criticat paradele homosexualității care au loc în acestă lună, numindu-le „ale rușinii”.

Într-un video publicat pe pagina sa oficială de facebook, senatorul AUR a spus că aceste marșuri sunt ale „scapeților, a fătălăilor și a acelor femei masculinizate a căror condiție femeiască nu le mai cade bine”.

„De fiecare dată când am de-a face cu un asemenea alai, am senzația neverosimilului”, a completat Sorin Lavric.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Senatorul a deplâns faptul că știința este înăbușită de ideologie, amintind cum în timpul anilor de studenție la Facultatea de Medicină, reputatul medic Aurel Romila le-a explicat cursanților ce este homosexualitatea: „nimic altceva decât o patologie psihică și o tulburare de comportament”.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Azi, știința este sufocată de ideologie. Puțini mai au curajul să spună ceva în privința acestor dereglați, pentru că asta este adevărul, ceva este stricat în ei, iar dacă o spui ești imediat stigmatizat, lipindu-se pe frunte o sumedenie de ștampile”, a mai zis senatorul AUR.

Președintele Senatului AUR a declarat că dacă oamenii nu vor lua atitudine, ne vom trezi în curând cu cote obligatorii de LGBT în toate sferele vieții.

„Dacă tăcem îi vom încuraja, iar ei cunosc foarte bine strategia pașilor mărunți și înaintează, înaintează, iar în 2-3-5-10 vom trăi ceea ce intuiți deja: cote obligatorii. Vom avea cotă obligatorii de LGBT-iști în Parlament, în Consilii, peste tot.

Fără a lua atitudine, vom fi înghițiți de acești dereglați LGBT-iști. În măsura în care ne considerăm normali, trebuie să ne opunem acestei anormalități. În măsura în care suntem normali, trebuie să ne opunem ideologiei de gen și acestei afurisite de concepții, transgender, care este ceva diabolic”, a menționat el.

Referindu-se la parada care are loc la Iași, pe 5 iunie, senatorul a spus că acest eveniment „trebuie să stârnească o indignare politicoasă, doctă, dar nu virulentă. În măsura în care vrem ca sănătatea colectivă să se mai păstreze în această țară, trebuie să luăm atitudine.

Luați atitudine, dar nu violent, nu brutal, dar arătați-le cu degetul patologia și morbidețea în care trăiesc”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. momentul luatului de atitudine a cam trecut: un boicot total la referendumul pentru familie.
    De acum e momentul lor, iar noi pierim pe mana noastra.
    Nu vad o schimbare de atitudine in societate, pe masura ce trece timpul devenim tot mai deschisi, altii anesteziati sau indiferenti, fix atitudinea pe care si-o doresc marxistii astia neo.bolsevici. Ei sunt (sub)oameni de actiune, nu ca noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate