sâmbătă, iulie 13, 2024
ACTUALITATEMarele jurnalist de radio Rush Limbaugh, cunoscut conservator, a murit la vârsta...

Marele jurnalist de radio Rush Limbaugh, cunoscut conservator, a murit la vârsta de 70 de ani

Celebrul prezentator de radio american Rush Limbaugh, figură de dreapta conservatoare pe undele radio timp de mai mult de patru decenii şi fidel susţinător al lui Donald Trump, a murit la vârsta de 70 de ani, a anunţat familia sa pe pagina de Facebook, scrie AFP.

„Rush Hudson Limbaugh III va fi pentru totdeauna un pionier al radioului”, a declarat soţia sa Kathryn într-un comunciat publicat pe pagina oficială de Facebook a prezentatorului.

Rush Limbaugh a dezvăluit în februarie, anul trecut, într-o emisiune la radio, că este afectat de cancer în stadiu avansat la plămâni. Talk-show-ul său era adesea prezentat ca cel mai ascultat din ţară.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Influenţa sa a fost de aşa natură încât a fost numit cândva sarcastic „liderul Partidului Republican” de către democraţi.

„El m-a susţinut de la început. A fost un mare domn”, a reacţionat Donald Trump prin telefon la postul Fox News.

„A fost un tip unic. Avea o perspicacitate extraordinară”, a mai declarat fostul preşedinte, înainte de a adăuga: “Rush era convins că am câştigat (alegerile prezidenţiale din 2020) şi eu sunt convins de altfel. Cred că am câștigat într-un stil mare”.

Născut în 1951 în Missouri (centrul Statelor Unite), Rush Limbaugh şi-a început cariera la radio în 1971, dar a avut mai multe eşecuri la diferite staţii. În 1984, este angajat de o staţie din Sacramento, în California, care căuta un prezentator exuberant.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Emisiunea lui emblematică, “The Rush Limbaugh Show”, a debutat în 1988 şi a devenit rapid una dintre cele mai populare de la radioul american. Acest program zilnic de trei ore era ascultat în medie de peste 15 milioane de persoane în 2020.

El a primit, în aprilie, de la Donald Trump, Medalia Prezidenţială a Libertăţii, cea mai înaltă distincţie civilă care se acordă în Statele Unite.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE