duminică, februarie 25, 2024
ACTUALITATEVIDEO FOTO | Protest împotriva Guvernului. Manifestanții nu au fost lăsați să...

VIDEO FOTO | Protest împotriva Guvernului. Manifestanții nu au fost lăsați să scandeze în fața sediului PNL, după ce au fost la PSD. Diana Șoșoacă i-a gonit pe oameni din Piața Victoriei

ACTUALIZARE 20:00 Manifestanții au încercat să ajungă și în fața sediul PNL, dar nu au fost lăsați de forțele de ordine.

 

ACTUALIZARE 19:16 George Simion a luat manifestanții și au plecat în fața sediului PSD, după ce Diana Șoșoacă i-a gonit din Piața Victoriei.

Senatoarea și-a instalat o scenă și a vorbit susținătorilor săi, dar și celor care au venit din Piața Universității, încălcând înțelegerea de dinainte de protest, atunci când s-a stabilit să nu existe discursuri și însemne politice.

Aceasta a fost dată jos de pe scenă şi a început să strige după jandarmi să o apere, potrivit unor imagini postate de Buletin de Bucureşti pe Facebook.

În fața PSD, George Simion a numit-o pe Diana Șoșoacă și susținătorii săi drept „PSD-iști vopsiți”.ACTUALIZARE 17:50
Manifestanții au umplut Piața Victoriei. Aceștia solicită organizare de alegeri anticipate.

ACTUALIZARE 15:12 Peste 10.000 de oameni se îndreaptă spre Piața Victoriei. Se scandează „Nu vrem să fim conduși de hoți”, „Unitate Națională”, „Libertate”, „Hoții” și „Demisia”

ACTUALIZARE 14:45 Președintele AUR, George Simion, a declarat că mulți oameni sunt blocați la intrarea în București, autoritățile organizând filtre pe autostrăzi pentru a verifica autocarele care sosesc la protest.

„Să arătăm că românii nu mai suportă. Acesta e mesajul (protestului). Nu este protestul lui George Simion sau al AUR, ci al românilor simpli. De-asta nu vom avea scenă, nu vom avea discursuri.

Guvernanții știu ce măsuri trebuia să ia, dar nu le iau. Să treacă la reglementarea pieței de energie sau să plece. Sunt două opțiuni.

Sunt oameni blocați pe A1 și A2, se fac filtre pentru a verifica autorităților”, a spus George Simion într-un interviu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Duminică, 2 octombrie, de la ora 14:00, în Piața Universității începe protestul anunțat de AUR, împotriva prețurilor ridicate la energie și a crizei economice.
Conform organizatorilor, manifestanții se vor strânge în Piața Universității, iar de la ora 15:00, va începe marșul spre Piața Victoriei, unde se va protesta în fața Guvernului.

Programul anunțat de AUR prevede ca protestul să dureze până la ora 24:00. Conform relatărilor trimisului R3media de la fața locului, s-au strâns deja câteva mii de persoane, la ora 14:00.

Protestul va începe cu intonarea imnului de stat.

Vă vom ține la curent cu desfășurarea evenimentelor.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

17 COMENTARII

 1. Un miting organizat de sistem poate fi anuntat cu 2 zile inainte si strange multa lume pentru ca sistemul are parghiile sociale si mediatice pentru a aduce oameni in strada. Simion n-a putut strange multa lume pentru ca media e impotriva lui si are parghii putine. Cu toate acestea e o reusita mitingul de ieri chiar daca nu au fost decat 8000 de oameni. Vor mai fi si altele, sa avem radare.
  RealitateaTV l-a denigrat incontinuu pe Simion, Anca Alexandrescu care parea initial un jurnalist onest a devenit isterica impotriva lui de ceva vreme, dovada ca tine cu Dragnea si APP. Ce sa mai zic de celelalte televiziuni.
  Diana Sosoaca e agent al globalismului, la fel ca Aleksandr Dughin in Rusia. S-a dus in piata sa faca scandal si sa il saboteze pe Simion. Mama ei e membra in masonerie si promoveaza dacismul ezoteric si anticrestin. Masoneriile sunt institutii oculte globaliste. Ar trebui cercetata biografia Sosocii si a familiei sale.
  https://www.mesajul.ro/mama-dianei-sosoaca-una-din-membrele-unei-importante-loji-masonice-din-romania-video/

  • De aia a fost asasinată fata lui Dughin? Că este bietul om agent globalist?! Numai teorii tâmpite….De când tot nărodul are o voce pe internet, vezi câți nărozi, atâtea teorii….
   La urma urmei și Iisus Hristos a fost răstignit cu surle și trâmbițe. Ăia îl așteptau pe Mesia al lor să pună șaua pe toată lumea. Și acum liderii adevărați și oamenii care se luptă pentru prostime, au cam aceeași soartă. Să se răstignească! :((
   Nu am fost acolo de data asta, nici nu voi mai fi prea curând, că nu mai stau în București, dar am citit pe contul de Telegram al lui Dan Chitic cam care a fost treaba, de la martori oculari. Desigur, fiecare a văzut cât a putut vedea el în jurul lui….din dronă nu știu ce s-ar fi văzut. Dar a fost atâta manipulare (ca de obicei) și mișcări securistice de trupe, încât e greu să distingi adevărul, oricât ai fi de abil, pentru că nu ai putut vedea imaginea de ansamblu și nu ai putut fi prezent în 10 locuri de-odată.

   • Esti o persoana ignoranta, jignirile nu tin loc de argumente. Inca nu se stie cine a ucis-o pe Daria. Argumentul ca Dughin e omul globalismului se gaseste in opera lui. Citeste-i cartile, lauda satanismul lui Aleister Crowley, are teorii masonice, oculte etc. care sunt incompatibile cu ortodoxia, Amesteca aberant idei care n-au nici un sens pentru orice om cu o cultura medie (nazism, marxism, satanism, ocultism, crestinism, paganism). Inteleg ca tu esti o persoana inculta. Mai bine taci. Daria a fost asasinata ori de globalisti pentru a-l resuscita pe Dughin cu o aura de martir in contextul in care importanta lui a scazut in cultura rusa, sau au actionat oamenii lui Putin ca sa il pedepeseasca pentru o posibila sabotare interioara. Globalistii isi sacrifica pionii (sau familia lor) fara probleme. Exista si posibilitatea ca Dughin sa fie o marioneta inconstienta, sa fie doar manipulat crezand ca face bine. Sunt multe posibilitati. Ceea ce e clar e ca opera lui e opera unui sarlatan.

   • Foarte bine zici, duduiță! Și-i cu atât mai de apreciat cu cât ca femeie în loc să-ți vezi liniștită de familie și de casă, tot faci politică prin comentarii pe internet pentru cine trebuie. Mai rar așa oameni, și neplătiți. Jos pălăria! Cât despre Dughin, e într-adevăr absolut odios ce s-a putut întâmpla. Doar pentru că în general tot tuna și fulgera de la catedră și prin cărți despre cât de rasist, imperial și colonial e Vestul care trebuie distrus, ațâțând continentul african împotriva-i, despre cum Europa trebuie să înceteze a fi a omului alb și să intre liniștită în componența și sub stăpânirea Imperiului Euroasiatic, și din 2014 încoace despre cum trebuie exterminați ucrainenii (parcă frații lor, doar același popor, nu?), chiar să i se tragă una ca asta? Și fiicei lui, care-i călca pe urme. Unde s-a mai auzit ca tocmai instigatorii la război și autorii săi morali să mai ajungă și ei să plătească, nu doar plebea carne de tun și masele de manevră? Ce fel de precedent periculos poate fi ăsta, chiar ajungem în asemenea hal încât tocmai feriții și protejații să se teamă de consecințe? Să se gândească c-or ajunge ei în locul unde-i tot trimit pe alții? Și ce impresie lasă asta omului de rând, că nu-i chiar atât de neputincios pe cât crede și chiar ar putea face ceva? E strigător la cer, o barbarie!

 2. citesc impresii ale unora cum ca le-a lasat un gust amar.. dar ce va asteptati, de la niste diversionisti ca sosoaca si simion? Nu e vina lor, ei isi fac meseria pt care sunt platiti, e vina oamenilor ca sunt naivi. Sosoaca si Simion sunt cei mai mari tradatori ai tarii, mult mai mari decat PSD si UDMR si PNL.
  Orice om cu minim de bun simt isi da seama ca un miting anuntat cu 7 ani inainte e organizat de sistem. Orice miting cu program, in care oamenii sunt plimbati dintr-un loc in altul, e organizat de sistem. Au vrut sa se dueleze in numarul de participanti, sa vada care aripa de securisti e mai tare.

  • Delirați. Deci mitingurile neorganizate de sistem sunt alea în care nimeni nu știe de ele, iar oamenii se strâng ca prin minune, într-o oră? Adică serviciile lucrează la vedere, pun afișe prin orașe și dau telefoane, nu fac precum la mitingurile rezist, cand veneau aia „spontan”, renuntand brusc la joburi si orice alta treaba.

   Sa spui ca doi oameni care n-au condus niciodată nimic sunt tradatori, in comparatie cu psd, udmr și pnl, arată pentru cine trageți de fapt. Să nu se schimbe nimic. Adică să rămână tot psd, pnl și udmr la guvernare.

 3. Acest protest ne-a lăsat un gust amar. În primul rând, de pe la începutul anului 2021, au apărut aceste blestemate vuvuzele. Tot marșul spre piața Victoriei a fost un zumzet asurzitor, ca pe stadion, nici vorbă să poți scanda ceva. Aceste vuvuzele – parcă sindicatele le foloseau frecvent, nu? – duc orice protest în derizoriu. Apoi țigănia din jurul scenei, în mod hilar fiecare vorbitor apelând la UNITATE, imediat după aceea începând bălăcăreala și îmbrânceala. Păcat de miile de oameni veniți din țară alături de noi de la zeci și chiar sute de kilometri.

  • Subscriu la chestia cu vuvuzeala. Am fost la câteva proteste mari și am pățit la fel. Ar trebui ca organizatorii să le interzică! Vine câte un pârțar și vinde vuvuzele ca pâinea caldă….Merge afacerea, protestul se duce în derizoriu, cum bine ziceți, și din această cauză.
   Din păcate între cei din opoziția civică (oameni care altfel au luptat admirabil în timpul plandemiei împotriva tuturor restricțiilor), nu este unitate. Nici vorbă de așa ceva! Diana Șoșoacă este dată la o parte încă de când a intrat în Parlament, de gruparea din jurul lui Pompiliu Diplan (ăsta s-a dat la fund cred în ultimul timp, nu am mai auzit de el). În 2021 a fost un protest în Piața Victoriei cu două scene: pe una Diplan cu Chitic și alții mai mult sau mai puțin cunoscuți, pe alta Diana cu generalul Străinu și alții. Totul în același timp. Eu voiam să aud ce spune fiecare, dar nu aveai cum, fiind un simultan! Lumea venită acolo căsca gura ca la bâlci, ba la un grup, ba la altul….Asta este ”unitatea” opoziției civice. A…că de când a intrat Diana în Parlament, au dat-o la o parte că este politician și ei nu se aliază cu politicienii….Eu nu o consider pe Diana politician, ori este un politician extrem de atipic! Este singura voce din Parlament care duce acolo problemele reale ale românilor! Și așa încep să apară partide și partidulețe. Despre ascensiunea Dianei Șoșoacă, eu cred că pe mulți bărbați îi complexează fiind foarte vulcanică, vocală, dar asta nu înseamnă că nu este foarte inteligentă și informată despre tot ceea ce afirmă de fiecare dată în stradă, Parlament sau diverse apariții publice. Cred că este victima clară a misoginismului românesc cu rădăcini creștin ortodoxe (un creștinism prost înțeles în care femeia trebuie să meargă doar în urma bărbatului cu un țol în cap, să nu gândească și mai ales să nu vorbească). Nu sunt feministă, ba chiar din contra, dar există femei care fac cât 7 bărbați, una dintre ele este Diana Șoșoacă. Și aș mai adăuga că din păcate se observă și la noi, ca peste tot, o ”pizdificare” a bărbaților – termenul nu-mi aparține. La bărbații de azi observi tot mai puține atribute masculine cum ar fi: curajul, responsabilitatea, forța, asumarea etc.

 4. Lazarus la Interne, Chitic la Justitie, Capsali la Cultura, Lovin la Familie. Mai ramane sa gasim la Economie, Energie si Transporturi.

  • Lovin la Familie, da cum sa nu, sa invete toate fetitele de mici cu videochatul, eventual si pe mamele lor! „Crestineste”, „romaneste” si „patriotic”, ca tot circul asta cu strigaturi si scandal.

 5. Puţini participanţi. Cu tot cu fanii Şoşocii.
  La următoarea intrevedere o să ii dea bătaie lui Simion.
  Diana forever 💪

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE