ACTUALITATE Candidații la Senat ai partidului AUR pentru Prahova a fost respinsă pentru...

Candidații la Senat ai partidului AUR pentru Prahova a fost respinsă pentru că pe listă nu era nicio femeie. Pe listă este și artistul Nicolae Voiculeț

Lista de candidaţi din partea AUR pentru Senat de la Prahova a fost respinsă integral de către Biroul Electoral Județean pe motiv că nici o persoană de sex feminin nu a fost inclusă pe listă, informează un comunicat de presă.

Pe acea listă se afla și cunoscutul artist Nicolae Voiculeț. Acesta s-a arătat revoltat de decizia autorităților.

„Sloganul DREPTATE pentru ROMÂNIA, al Alianţei pentru Unirea Românilor, se pare că nu a fost pe placul stăpânilor din judeţul Prahova, un loc cu cele mai multe probleme de integritate şi cele mai multe cazuri de corupţie. Chiar dacă justiţia este controlată şi aservită trădătorilor care sunt la putere, eu nu am să mă dau bătut! Voi continua lupta pentru apărarea intereselor naţionale aşa cum fac de peste 30 de ani. Am promovat România pe întreg mapamondul fiind alături de românii mei. Un popor care l-a ales pe Dumnezeu nu poate pieri niciodată. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Voiculeț, conform sursei citate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În situaţii similare s-au aflat USR la Bistriţa Năsăud, UDMR pe circumscripţia 43 (Diaspora) şi Pro România la Olt, arată comunicatul. În cazul altor circumscripţii electorale liste numai cu persoane de acelaşi sex au fost admise direct de către circumscripţii.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate