ACTUALITATEVIDEO | „Pastorul polonez“ alungă din nou polițiștii sosiți să impună regulile...

VIDEO | „Pastorul polonez“ alungă din nou polițiștii sosiți să impună regulile COVID-19 în biserica sa: „Afară! Gestapo nu are voie aici!”

Pastorul Artur Pawlowski a devenit faimos la începutul acestei luni pentru că a dat afară din biserica sa din Alberta, Canada un inspector de sănătate și pe polițiștii care îl însoțeau: „Părăsiți această proprietate, naziștilor! Gestapo nu are voie aici! Afară, nazi! Afară! Naziștii nu sunt bineveniți aici! Nu vă mai întoarceți aici, psihopații naziști!”, le-a strigat acesta, după cum relata R3media la vremea respectivă.

Pawlowski, care a devenit cunoscut în întreaga lume drept „pastorul polonez”, i-a dat din nou afară pe inspectorul de sănătate și pe grupul de ofițeri de poliție din Calgary, când au venit sâmbătă la biserica sa pentru a verifica aplicarea restricțiilor Covid-19.

„Și au făcut-o din nou! Astăzi, Gestapo ne-a atacat din nou Biserica”, a scris Pawlowski pe Twitter despre ultima hărțuire a autorităților canadiene. „Istoria se repetă în fața ochilor noștri! Încă o zi tristă pentru Libertate și democrație!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pawlowski a distribuit un videoclip despre confruntarea tensionată cu forțele de ordine. Inspectorul de sănătate publică i-a înmânat lui Pawlowski un ordin judecătoresc care permite accesul în biserică, iar el răspunde: „Nu mă interesează cu adevărat ce ai de spus”.

„Nu cooperez cu Gestapo-ul”, spune Pawlowski inspectorului de sănătate. „Nu vorbesc cu naziștii. Ați venit în uniforme, ca niște tâlhari. Asta sunteți. Cămașa maro a lui Adolf Hitler. Sunteți gestapo naziști, comuniști, fasciști. Nu cooperez cu naziștii. Vorbește cu avocatul meu. Nu ai voie aici, nu ești binevenit aici și nu voi coopera cu Gestapo, bine?”.

„Vedeți, asta face Gestapo”, spune pastorul polonez. „Vine la lăcașul de cult pentru a intimida și a hărțui”.

Apoi Pawlowski îl informează pe inspectorul de sănătate că poate face o programare pentru o altă zi, când nu sunt slujbe bisericești.

„Sunteți bolnavi, asta sunteți!”, le-a spus Pawlowski polițiștilor. „Schimbați uniformele în negru, dar că va purtați exact ca Gestapo din vechime”.

„Dacă cetățenii nu se vor ridica în picioare, dacă nu își vor reveni în simțiri cât mai este timp, atunci nu vor mai avea absolut niciun drept”, a continuat Pawlowski.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Și, știi, asta nu înțeleg oamenii”, a spus Pawlowski, care e originar din Polonia și este hotărât să avertizeze lumea despre pericolele guvernelor autoritare, „Ei cred că este un fel de joc. Tu crezi că ei sunt aici pentru sănătatea ta, serios?”. „Ar putea veni în orice zi a săptămânii”, a continuat el după plecarea poliției. „Nu, vor să o facă în timpul slujbei bisericești pentru că au un scop, au o agendă. Dacă nu sesizezi asta, ești fie prost fie orb și surd”.

Pawlowski, care a refuzat să oprească slujbele bisericești în timpul pandemiei, a numit a doua vizită a autorităților canadiene „bolnavă”.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Tocmai am citit ca l-au arestat. Circula si filmul arestarii.
    A fleet of Canadian police in Calgary have today arrested street preacher Artur Pawlowski after he failed to abide by “public health orders” again by holding a church service, his brother, Dawid Pawlowski, was also taken into custody during the stop on a busy highway as seen in this insane footage filmed by team members.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...