EDUCAȚIEVIDEO | Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, declară că rata de promovabilitate la...

VIDEO | Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, declară că rata de promovabilitate la BAC este de aproape 70%

În cadrul unei conferințe de presă dedicată rezultatelor finale ale examenului de Bacalaureat, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a precizat că rata de promovabilitate de anul acesta este de 69,8%.

„În urma analizei contestațiilor, rata de promovare anul acesta la examenul de Bacalaureat este de aproape 70%. Mai exact, este de 69,8%.

Statistic vorbind este cea mai mare rată de promovare din ultimii zece ani, de la intrarea în vigoare a Legii 1, cu excepția anului 2017. (…) Un lucru pe care urmează să îl analizăm în amănunt – au fost modificate notele pentru aproape 53.000 din 56.000.”, a precizat Cîmpeanu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...