sâmbătă, iunie 15, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Marcel Ciolacu își arată mușchii: Premierul României şi miniştrii din...

VIDEO | Marcel Ciolacu își arată mușchii: Premierul României şi miniştrii din Guvernul României nici nu îngenunchează, nici nu se ploconesc şi nici nu execută ordinele nimănui

Premierul Marcel Ciolacu spune că el și miniștrii săi „nu se ploconesc” și „nu execută ordinele nimănui”, într-o tentativă de a mai estompa criticile pentru proiectul de măsuri fiscale propus de guvern.

„Am văzut o întreagă dezbatere publică legată de vizita mea şi a unor miniştri din Guvern la Buxelles. De aceea, aş dori să fiu foarte clar cu această ocazie: premierul României şi miniştrii din Guvernul României nici nu îngenunchează, nici nu se ploconesc şi nici nu execută ordinele nimănui. Avem un dialog normal cu Comisia Europeană, care vizează închiderea anumitor jaloane din PNRR. Automat vizează şi atragerea mai multor miliarde de euro pentru sprijinirea populaţiei. Este un demers normal pe care, cu sinceritate vă spun, Guvernul României ar fi trebuit deja să îl fi făcut”, a spus Ciolacu, în debutul şedinţei de guvern.

În acest sens, a precizat că ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, va merge pe 28 august la Bruxelles pentru a discuta despre jalonul legat de pensiile speciale, după decizia CCR. Totodată, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, va merge la Bruxelles pentru o discuţie despre jaloanele referitoare la reforma fiscal bugetară.

„Ele sunt trecute ca jaloane în PNRR, în următoarele cereri de plată. Nici nu se duce domnul ministru să ceară acceptul cuiva. Ipocriţii care stau câteodată cu mâna întinsă după voturi să îşi aducă aminte ce reforme şi ce jaloane au trecut în PNRR, când au zis că vor fi scoase excepţiile din Codul fiscal al României”, a mai spus premierul.

Declarațiile lui Marcel Ciolacu vin după ce premierul a fost criticat dur pentru măsurile propuse în pachetul de măsuri fiscale. El și guvernul său sunt acuzați că au lovit tot în micii întreprinzători români, evitând să se atingă de interesele multinaționalelor.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Vorbe frumoase, rămâne de văzut dacă se traduc și in fapte.

    Până una alta PSD e complice , a semnat această rețetă PNNR de supraîndatorare și momeală cu bani „gratis” prin care UE ne aservește și reușește să impună legi antinaționale care altfel era greu să fie trecute prin Parlament. In plus se aruncă bani grei in ONG-uri și clientelă europeană care vor intări puterea UE contra suveranității nationale. Așa fac peste tot, nu doar in România. Doar că in Franța incă mai rezistă unii și alții, că aici au intrat ca în brânză cu useriștii și peneliștii la volan…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE