sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Jurnalistul Florin Condurățeanu a trecut la Domnul. Mihai Gâdea, în...

VIDEO | Jurnalistul Florin Condurățeanu a trecut la Domnul. Mihai Gâdea, în lacrimi: Nu am întâlnit pe nimeni ca el

Jurnalistul Florin Condurățeanu a murit luni, 28 iunie, în urma unui stop cardio-respirator. Anunțul a fost făcut de Mihai Gâdea, la Antena 3.

Editorialist la “Jurnalul”, Condurățeanu a publicat ultimul articol luni dimineață, intitulat “De un secol, Rapid driblează plictiseala”.

Jurnalistul devenise celebru şi pentru expresia “Vă pup pe suflet!”. Acesta a avut colaborări şi cu OTV, în perioada în care televiziunea lui Dan Diaconescu făcea valuri.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Florin Condurăţeanu avea 71 de ani. A murit chiar de Ziua Ziaristului Român, potrivit Stiripesurse.

Jurnalistul Florin Condurăţeanu a murit luni, 28 iunie, în urma unui stop cardio-respirator. Anunțul a fost făcut de Mihai Gâdea, la Antena 3, realizatorul TV stăpânindu-și cu greu lacrimile.

“Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață.

Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Codurăţeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în stop cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurăţeanu, așa cum a învins întotdeauna, în profesie, în viață, să învingă și în această seară. Dar bătălia aceasta iată, nu a câștigat-o”, a anunțat Mihai Gâdea, luni seara, în exclusivitate la Sinteza Zilei, potrivit Stiripesurse.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Păi de ce RIP, dimpotrivă l-au ajuns din urmă blestemele bătrânilor la reclamele deșănțate promovate de FC,la medicamente și suplimente alimentare care erau apă de ploaie și pe care seniorii le-au cumpărat, având încredere oarbă în ce le promitea FC.ei au rămas fără bani și cu buzele umflate,cu un produs derizoriu,dar nu au avut curajul sa-l tragă la răspundere pe individ pentru reclamă înșelătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate