ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (14 - 20 februarie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (14 – 20 februarie)

  1. Părintele Dan Damaschin a anunțat că va pune bazele primului centru medico-social în care pacienții vor avea parte de consultații, investigații și tratamente gratuite. Detalii, aici.
  2. Un băiețel de șapte ani din Iași este cel mai bun jucător de șah din lume la categoria lui. Mai multe despre acest puști, aici.
  3. ASCOR București organizează un Târg de mărțișoare în scop caritabil. Detalii, aici.
  4. Sinaia și Bușteni intră în scenariul verde, începând de luni 22 februarie. Citiți mai multe, aici.
  5. Jandarmii buzoieni au salvat un cerb rănit dintr-o râpă. Detalii, aici.
  6. Un băimărean a găsit un portofel cu bani și acte, pe care l-a predat autorităților. Cum a reacționat proprietarul la aflarea veștii, citiți aici.
  7. Castrul Legiunii a V-a Macedonica din Turda va fi modernizat și introdus în circuitul turistic. Când îl vom putea vizita, aflați de-aici.
  8. Alexandru Raicu a câştigat întrecerile categoriei 73 kg, la turneul de judo Grand Slam de la Tel Aviv, Israel. Mai multe despre performanța sportivului, aici.
  9. Maestrul Grigore Leșe a împlinit vârsta de 67 de ani. Un interviu cu el, aici.
  10. Institutul Cantacuzino este gata să producă primul vaccin antigripal românesc. Mai multe, aici.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT