marți, decembrie 5, 2023
ACTUALITATEVIDEO | George Simion, mesaj fără precedent pentru SUA în Parlament: Înțeleg...

VIDEO | George Simion, mesaj fără precedent pentru SUA în Parlament: Înțeleg că ne puneți președintele și prim-ministrul. Data viitoare poate găsiți unii care pot să și vorbească și să respecte poporul român

Președintele AUR, George Simion, a avut un discurs fără precedent la adresa Statelor Unite ale Americii în Parlamentul României.

În mesajul său din Parlament, Simion s-a întrebat ce fel de parteneriat strategic are România cu SUA, de vreme de românii încă trebuie să intre cu vize în America.

„28 iunie, o zi neagră pentru România: raptul Basarabiei. A venit al doilea război mondial și bunicul meu mi-a spus că îi aștepta pe americani. „Ține Doamne partizanii, până vin americani”. Într-un târziu, americanii au venit.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

De 25 de ani avem acest parteneriat și totuși românii trebuie să intre cu vize în SUA. De un an și jumătate nu avem ambasador. Nu aș condamna atât de mult partenerii strategici, pentru că au găsit aici niște slugi perfecte.

Mulțumim partenerilor noștri strategici. Unii spun că voi puneți în țara noastră și președinte și prim-ministrul. Din păcate, de data asta ați pus un președinte și un premier care nu respectă poporul român. Data viitoare poate găsiți unii care pot să și vorbească. Poate îi găsiți pe unii care să vă și respecte. Prin absența lor a arătat că nu ne respectă nu doar pe voi, ci nici pe voi ca parteneri strategici.

Din punctul meu de vedere, trebuie să stați liniștiți: aveți multe calități ca să fiți în continuare partenerii noștri strategici. Una dintre ele fiind poziția geografică”, a spus Simion în Parlament.

Discursul a avut loc cu ocazia unei ședințe comune pentru a aniversa 25 de ani de parteneriat strategic dintre România și SUA. Tot azi se împlinesc 82 de ani de la furtul Basarabiei și al nordului Bucovinei de către URSS, dar nu a fost un motiv pentru a se organiza o ședință comună.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate