ACTUALITATEVIDEO | George Simion (AUR): Cîțu, Ciolacu și Ciucă vor să trimită...

VIDEO | George Simion (AUR): Cîțu, Ciolacu și Ciucă vor să trimită armament în Ucraina. NU trebuie să ne implicăm militar, nu trebuie să ne scărpinăm fără să ne mănânce

Președintele AUR, George Simion, a spus într-un video publicat pe internet că premierul Nicolae Ciucă, alături de liderii PSD și PNL, doresc să trimită ajutor militar Ucrainei în războiul dus împotriva Rusiei.

În opinia liderului AUR, o asemenea idee este complet eronată.

Simion spune că agresiunea Rusiei trebuie condamnată, dar asta nu înseamnă că România trebuie să se implice militar.

„Agresiunea Rusiei trebuie condamnată, dar, atenție! nu trebuie să trimitem ajutor militar și nu trebuie să implicăm România…să ne scărpinăm fără să ne mănânce.

Poziția mea și poziția Alianței pentru Unirea Românilor este faptul că trebuie să oferim ajutor umanitar, pentru refugiați, dar ajutor militar nu. Suntem împotriva țării noastre într-un conflict armat. Avem viziuni comune cu aliații noștri din NATO, dar slugile nu înțeleg că poți să ai și alte politici externe, așa cum are Polonia, Ungaria, Slovenia sau Slovacia. Slugile sunt slugi și vor să trimită armament”, a spus George Simion.

„AUR trebuie să câștige guvernarea și scaunul de președinte pentru ca România să renască. Stați liniștiți, România nu va intra în război”, a concluzionat Simion.

O poziție identică a avut, vineri, și președintele Consiliului Național al AUR, Claudiu Târziu, care a declarat că liderii României nu trebuie să atragă țara într-un conflict „care nu este al nostru”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

 1. Sa-i ajutam pe refugiati da, dar sa le trimitem arme nu. Romania nu are nevoie de razboi pentru interese straine. Si rusii si ucrainienii sunt la fel.

 2. Utilizarea Ucrainei ca poligon de testare ale armamentelor NATO și Rusiei in conditii de razboi va avea numai efecte distrugătoare asupra oamenilor si infrastructurii țării, precum și reducerea posibilităților de negociere.

 3. Ințeleg drama ucrainenilor, insă conflictul e unul foarte complicat, cu istorie lungă și amestecată.

  Guvernul a jurat să apere interesele romanilor, nu să trădeze interesul national prin scheme de slugărnicie care riscă să de facă parte beligerantă.

  Gandiți vă că rușii pot in 5 minute să distrugă 10 aeropoorturi, 10 fabrici de arme șiu 10 autostrăzi și poduri cu rachete hipersonice care NU sunt interceptate de scutul Deveselul.

  Deci riscăm să jucăm poker pe mâna americanilor care scapă de armamentul lor vechi să toace ei Rusia ? Joacă poker pe cadavrele esticilor după ce ei au orchestrat explozia unui război care putea fi evitat de 1000 de ori prin negocieri responsabile

  Se pare că pentru ioropeniștii iresponsabili cine nu vrea război e om rău. Idioții cred in mitul american insă așa cum au văzut turcii , unele tari NATO caută războiul cu lumânarea. Asta nu mai e articolul 5 defensiv, turcii s au scos elegant și să nu credem că o să vină tineri americani să ne apere. Rușii pot să ne trimită 3 decenii in urmă cu rachete țintite. Și au spus că NU au nimic cu noi, că nu noi am interzis limba rusă pentru minoritatea rusă, ci ucraienii au interzis in mod iresponsabil limba rusă in Novorossia pentru vreo 8 milioane de ruși…. De ce să murim noi pentru că ucraienii au incercat să ii pună ei la punct pe cei 8 milioane de ruși din țară? Seriously.

  Dacă clasa guvernantă ne bagă in război neprovocati, sunt trădători nationali și vor fi judecați pentru moartea românilor pentru interesele altor natiuni

 4. AUR demonstraza inca o data ca este SINGURUL partid care este interesat de binele romanilor, de binele tarii. Sunt absolut impotriva oricarui sprijin militar. O pozitie cat se poate de normala pentru toti oamenii normali.

  Pentru slugi si slugoi, orice pozitie contrara ordinelor primite este un dezastru. Cred ca aici se va duce lupta pentru Romania. Oamenii normali contra slugoilor sistemului.

 5. Daca iohanis &co au fost de acord sa sa ne omoare cu vaccinul de ce nu ar fi de acord sa ne bage si in razboi? Nu avem asteptari de la tradatori!

  • E o diferenta. Vaccinul si covidul erau arme in mainile lor, pe cand de nucleare nu se pot feri, deci e si pielea lor in joc, de aceea ma astept sa fie ceva mai responsabili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate