ACTUALITATEVIDEO | George Simion (AUR) cheamă oamenii la protest cu facturile în...

VIDEO | George Simion (AUR) cheamă oamenii la protest cu facturile în mână: Dacă e nevoie, stăm în stradă toată luna / Președintele FRP: Dacă n-o să fim uniți, o să avem facturi și mai mari, o să rămânem fără case, fără job-uri și o să plecăm toți din țară

Președintele AUR, George Simion, a îndemnat românii care vin la protestul din 2 octombrie să aducă o factură la acțiune. Simion și partidul AUR au ținut o conferință de presă la Parlament în care au prezentat ultimele amănunte pentru acțiunea de duminică.

„Luna octombrie va fi luna marilor proteste anti guvernamentale. Invităm pe toți oamenii să vină la protest cu o factură. Dacă e nevoie, stăm acolo și luni și marți, până când Guvernul va explica de ce nu se revine la o piață de energie reglementată, de ce nu au intervenit asupra ratelor la bănci și asupra ROBOR-ului care a crescut mult prea mult”, a spus Simion.

Liderul AUR a precizat că la protestele vor continua în luna octombrie, afirmând că formațiunea sa va încerca să treacă prin Parlament o moțiune de cenzură.

În cadrul conferinței au vorbit și reprezentanți ai unor organizații sau partide care vor susține protestul din 2 octombrie.

Emanuel Cioacă, președintele Federației Românilor de Pretutindeni (FRP), a declarat că dacă nu vor fi uniți, românii vor ajunge să plece din țară din cauza sărăciei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Toți românii trebuie să fim uniți, ca să le arătăm că suntem o forță: dacă n-o să fim uniți, o să avem facturi și mai mari, o să rămânem fără case, fără job-uri și o să plecăm toți din țară. Dacă nu vom fi uniți, vom rămâne fără absolut nimic”, a spus Cioacă.

La rândul său, deputatul Dumitru Coarnă a declarat că protestele stradale sunt singurul lucru de care se tem conducătorii. El a acuzat faptul că nivelul de trai a scăzut masiv în ultimii 20 de ani.

„În ultimii 20 de ani nu am avut o scădere atât de drastică atât de mare a nivelului de trai și a puterii de cumpărare. Am fost duși și vom fi duși într-o stare de sărăcire, intenționată. Sunt soluții, avem soluții, dar Guvernul nu este lăsat sau nu vrea să le aplice. În aceste condiții ar trebui să plece și să-i lase pe alții.

Conducătorii nu au nicio altă temere decât strada. Trebuie să ieșim în stradă, nu pentru Coarnă și pentru Simion, ci pentru noi”, a menționat Coarnă.

Partidul Republican, Partidul Națiunea Română și Sindicatul Polițiștilor de Frontieră și-au anunțat și ei susținerea publică pentru protest.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Iulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisipIulian Capsali: Nu mai căutați apa în nisip
    Eșecul României în relația cu UE trebuie decontat de SRI și SIE, instituții care dirijează toată politica internă (probabil toate partidele parlamentare și multe extraparlamentare), externă, presa, și patronează dezastrul… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Am ajuns la concluzia ca lumea va iesi de buna voie doar atunci cand le va ajunge cutitul la os.
    Deocamdata nu pot sa trag decat concluzia ca le merge bine si au bani de facturi.

  2. simion ne ameninta cu facturile si greierii daca nu-l sustinem pe el.. asa ne-a amenintat si cu certificatele verzi daca nu iesim in strada, si s-au anulat (temporar), dar nu pentru ca a iesit el in strada ci datorita majoritatii tacute care nu s-a vaccinat. Altfel puteau iesi si 1 milion in strada, nu doar 100 de insi cati avea el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate