ACTUALITATEVIDEO & FOTO | Protestul AUR: Jandarmeria a blocat toate căile de...

VIDEO & FOTO | Protestul AUR: Jandarmeria a blocat toate căile de acces către Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE 18:57 Jandarmeria Română a blocat toate căile de acces către Palatul Cotroceni. Inițial, coloana voia să meargă pe strada Gheorghe Marinescu, dar jandarmii i-au deviat spre Piața Leu.

Acolo, oamenii au dat de alt blocaj. În aceste condiții, liderii AUR au anunțat sfârșitul protestului.ACTUALIZARE 14:40
Coloana de manifestanți a ajuns în București a trecut pe la Arcul de Triumf, a scandat împotriva invaziei din Ucraina în fața Ambasadei Rusiei și acum este în Piața Universității.

În Piața Universității, George Simion acuză Jandarmeria că a infiltrat oameni în interiorul mulțimii și cere legitimarea acestora. El a mai spus că niște ciobani care voiau să vină cu oile la protest au fost opriți de Jandarmi în Colentina.

ȘTIREA INIȚIALĂ

La ora 10:00 de la Ploiești a pornit caravana de mașini care se deplasează spre București, pentru a ajunge la protestul organizat de partidul AUR, în Piața Universității de la ora 14:00.

Conform co-președintelui AUR, George Simion, ultima mașină a pornit din Ploiești, spre A3, la ora 11:00, formându-se o coloană de o lungime de peste 20 de kilometri.

Organizatorii au anunțat că protestul se va desfășura în Piața Universității, iar de-acolo manifestanții se vor deplasa spre Palatul Cotroceni, pentru a-l contesta pe președintele Klaus Iohannis.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Printre revendicările protestatarilor se numără eliminarea tuturor restricțiilor, ridicarea stării de alertă, rezolvarea problemelor care au dus la explozia facturilor la energie, dar și lipsa de interes a autorităților pentru românii din Ucraina, aflați în mijlocul războiului dintre această țară și Rusia.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Cei de la AUR îi reproșează toate acestea președintelui Klaus Iohannis, pe care îl acuză că și-a instalat un Guvern pe care-l controlează.

Iată o galerie FOTO și VIDEO, pusă la dispoziția presei de către cei de la AUR:

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. o mana de prosti care se aliniaza in spatele unui prost. ei cred ca pot opri urgia care s-a pornit.. amaratii. pot iesi 10 milioane in strada impotriva razboiului- distrugerea merge inainte. habar nu au pe ce lume traiesc

  2. Jos cu derbedeii care conduc și jefuiesc țara cu aprobarea Bruxelles-ului! E timpul ca oamenii care iubesc România să vină la conducerea ei și să impună legi de bun simț, în raport cu legea firii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate