ACTUALITATEMarian Munteanu: De 30 de ani se duce o campanie programată și...

Marian Munteanu: De 30 de ani se duce o campanie programată și sistematică de batjocorire a momentelor noastre istorice, toate sacrificiile noastre sunt aruncate în derizoriu

Marian Munteanu, fost lider al Pieței Universității din anii 1990, a declarat că în România se desfășoară o campanie „programată și sistematică” de distrugere a memoriei momentelor importante din istoria națională.

„Noi nici măcar propria istorie nu ne-o mai apărăm. Sunt campanii media de 30 de ani în care sunt batjocorite toate momentele noastre istorice, toate eforturile noastre, toate sacrificiile noastre sunt aruncate în derizoriu de către niște băieți care primesc niște mălai.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

Dacă fac o listă (cu ei) stăm două ore. Țuțea spunea că poate i se face milă lui Dumnezeu și ne mai dă un șut un fund. El a evaluat clar perspectiva, a văzut ce urmează.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Și noi am greșit, într-un fel sau altul. Dacă nu am fi ocupați economic și ăia nu ne-ar mai da ceva de mâncare ar fi dezastru aici.

Să nu ajungem la mânia lui Dumnezeu”, a spus Marian Munteanu în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

 1. Welcome to the Brand New World, folks! Un pic de ciocolată, ceva prostii la tembelizor și câteva tromboane pe fakebook să moare dujmanii și gata cu Istoria. Europa e mare, babe de spălat,destule, sparanghel,numai zic. Politruciinu mai au nici o răspundere și e mult mai confortabil să contrasemnezi hârțoage venite de la Bruxelless fără să te doară capul, ca mai antărț ordinele de la Cabinetul unu și doi, vezi mizeria cu vaccinurile sau ce-or fi ele. Trai nenecă e pe datorie publică. Încă mai ține! Ce e aia “patria”? Ucrainienii știu sigur ce este. Și noi vom afla, însă hard way. Vă faceți probleme că veți mai prinde vreun factor de “răspundere” cu banii la el în cazul în care începe halimaua? Eu unul, n-aș avea grija asta.

 2. Hai sa zicem cine sunt cei care isi bat joc de istoria si valorile noastre, majoritatea pe malai, unii doar din complexe de inferioritate maladive

  Liiceanu, lucian boia, sabin gherman, oliver jens schmitt, dan alexe, andrei cornea, tismaneanu sau madalun hodor etc altii?

  • Deci dvs., atunci când ziceți „cine sunt cei care”, ne spuneți că ar fi niște cetățeni care vor să scoată un ban – și prestează și ei o activitate oarecare ?

   Dacă e cum spuneți, atunci n-ar trebui ca acei „cine sunt cei care” să fie/includă pe cei care plătesc afacerea ?

   Și de ce sugerați că România ar fi o mare excepție ? Sigur nu se întâmplă și la (mulți) alții ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate