joi, februarie 9, 2023
ȘTIRIAUR îl acuză pe președintele Iohannis că nu reprezintă interesele românilor în...

AUR îl acuză pe președintele Iohannis că nu reprezintă interesele românilor în conflictul din Ucraina și că este total absent din politica internațională

Partidul AUR îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că „nu reprezintă interesele românilor în conflictul din Ucraina și că este total absent din politica internațională”, informează un comunicat de presă primit pe adresa redacției R3media.

AUR cere protecția umanitară a etnicilor români din Ucraina.

„Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) organizează un Marș al Păcii și Libertății, duminică, 27 februarie.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul  „Geografie elementară” de Charlotte Mason și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Românii din toată țara se vor întâlni la ora 10.00 în Parcul Vest din Ploiești, de unde vor porni spre București într-o uriașă coloană auto. La ora 14.00, în Piața Universității vor ține discursuri reprezentanți ai mai multor asociații, sindicate și partide, după care se va merge pe jos spre Palatul Cotroceni.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Alianța pentru Unirea Românilor îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că nu reprezintă interesele românilor în conflictul din Ucraina și că este total absent din politica internațională. Totodată, cerem autorităților să adopte toate măsurile necesare pentru a asigura protecția umanitară a etnicilor români din Ucraina.

La marș se va protesta, de asemenea, față de facturile la energie care nu mai pot fi plătite, față de prețul crescut la carburanți, față de locurile de muncă pierdute, față de reforma în sănătate, pentru încetarea stării de alertă pe motiv de pandemie și pentru tot ce trebuie schimbat în România”, sună comunicatul AUR.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. orice interventie mai mult decat cea de intrajutorare a fratilor nostri romani din Ucraina, cat si a primirii de refugiati legitimi (nu afgani), va costa viata tuturor celor care sunt trimisi in lupta, si va pune in pericol vietile cetatenilor ce traiesc in Romania.

    Va fi o presiune imensa pe toate canalele de propaganda sa intram in razboi cu ucrainienii. Deja e o scenarita ca la revolutie.. “veniti sa aparati televiziunea”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate