marți, octombrie 3, 2023
ȘTIRIAUR, protest la Ministerul Sănătății. George Simion: Nu susținem că vaccinarea e...

AUR, protest la Ministerul Sănătății. George Simion: Nu susținem că vaccinarea e obligatorie, dar nu vrem să devină!

Alianța pentru Unirea Românilor protestează azi, 17 august 2023, în fața Ministerului Sănătății față de vaccinarea obligatorie. Liderul AUR George Simion a făcut declarații despre scopul manifestației și intențiile pe care le are instituția condusă de Alexandru Rafila, conform Știripesurse.

„Nu susținem în momentul acesta că vaccinarea este obligatorie, dar nu vrem să devină obligatorie. Este un protest autorizat. (…) Ne raliem de fiecare dată la orice formă de protest care respinge obligativitatea. Nu mai trăim într-un sistem totalitar”, a spus George Simion.

„Foarte bine! Să-i dea Dumnezeu minte domnului Rafila să nu facă vaccinarea obligatorie”, a spus liderul AUR, referitor la precizarea lui Alexandru Rafila că vaccinarea nu va deveni obligatorie.

„Vaccinare egal intoxicare” și „Copiii noştri nu sunt cobaii voştri”, sunt mesajele pe care le poarta protestatarii AUR. Unii manifestanţi au tricouri cu însemnul ”Frăţia Ortodoxă” şi steaguri cu tricolorul.

„Întotdeauna vom fi împotriva opricărei obligativităţi. Consider că pacientul trebuie să fie informat şi statul trebuie să protejeze cetăţenii, ceea ce nu se întâmplă în România”, a spus un participant la protst.

Reamintim că Ministerul Sănătății a lansat în dezbatere publică Strategia Națională de Vaccinare pentru perioada 2023-2030

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate