luni, iunie 24, 2024
ȘTIRIVIDEO | Finlanda a prezentat primul patinator care se consideră femeie: Un...

VIDEO | Finlanda a prezentat primul patinator care se consideră femeie: Un bărbat în rochie, în vârstă de 59 de ani, care se prezintă drept „femeie de gen neutru”

Finlanda a fost gazda campionatului european de patinaj artistic, în perioada 25-29 ianuarie, iar cu ocazia ceremoniei de deschidere, i-a dat ocazia unui bărbat îmbrăcat în rochie să patineze pe gheață.

Este vorba despre Minna-Maaria Antikainen, un bărbat care se consideră femeie și care a patinat la gala de deschidere a competiției.

Personajul, în vârstă de 60 de ani, s-a făcut de rușine, căzând în cele 45 de secunde de „performanță”, având nevoie de ajutorul unei patinatoare pentru a se ridica.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Conform federației europene de patinaj artistic, ceremonia de deschidere s-a bazat pe tema „Fii tu însuți”, iar federația finlandeză de profil „a promovat importanța egalității și a diversității”.

Antikainen este un fermier care acum se prezintă ca „femeie de gen neutru”, scrie The Post Millennial.

Acest trend, ca persoanele să ignore sexul biologic când vine vorba de genul persoanei, se bazează pe ideologia de gen. Cu alte cuvinte, această ideologie vorbește despre faptul că oricine poate deveni orice dorește, indiferent de gen.

Reamintim că Finlanda este statul care i-a ținut ostatici, ani de zile, pe copiii Cameliei Smicală.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE