sâmbătă, septembrie 23, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Dr. Ashish Jha, membru al echipei de răspuns la Covid-19...

VIDEO | Dr. Ashish Jha, membru al echipei de răspuns la Covid-19 a Casei Albe: Dumnezeu ne-a dat două mâini, să ne vaccinăm în fiecare

Dr. Ashish Jha (foto), membru al echipei de răspuns a Casei Albe cu privire la Covid-19, i-a îndemnat pe americani să-și facă vaccinul anti-Covid și vaccinului anti-gripal, pentru că „Dumnezeu v-a dat două mâini”.

El a spus că americanii se pot vaccina „în fiecare braț” dacă doresc. Dr. Jha a mai folosit acest „argument” și în Septembrie, când a spus în cadrul unei emisiuni televizate că „Eu chiar cred că Dumnezeu ne-a dat două mâini – unul pentru vaccinul anti-gripal și celălalt pentru serul anti-Covid”.

Tot în cadrul conferinței de presă amintite, Dr. Jha le-a spus cetățenilor americani că vor trebui să se vaccineze, din nou, anul viitor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Povestiri rusești de Crăciun – Antologie și vei contribui la susținerea libertății ideilor

„Va trebui, probabil, să actualizăm vaccinul anul viitor și americanii vor trebui să se vaccineze anul viitor”, afirmând că acest ser ar putea deveni „anual”.

Consilierul lui Biden nu s-a sfiit să-i îndemne pe americani să vorbească despre vaccinare în jurul „mesei de Ziua Recunoștinței”.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate