ACTUALITATEVIDEO | Dr. Ashish Jha, membru al echipei de răspuns la Covid-19...

VIDEO | Dr. Ashish Jha, membru al echipei de răspuns la Covid-19 a Casei Albe: Dumnezeu ne-a dat două mâini, să ne vaccinăm în fiecare

Dr. Ashish Jha (foto), membru al echipei de răspuns a Casei Albe cu privire la Covid-19, i-a îndemnat pe americani să-și facă vaccinul anti-Covid și vaccinului anti-gripal, pentru că „Dumnezeu v-a dat două mâini”.

El a spus că americanii se pot vaccina „în fiecare braț” dacă doresc. Dr. Jha a mai folosit acest „argument” și în Septembrie, când a spus în cadrul unei emisiuni televizate că „Eu chiar cred că Dumnezeu ne-a dat două mâini – unul pentru vaccinul anti-gripal și celălalt pentru serul anti-Covid”.

Tot în cadrul conferinței de presă amintite, Dr. Jha le-a spus cetățenilor americani că vor trebui să se vaccineze, din nou, anul viitor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Povestiri rusești de Crăciun – Antologie și vei contribui la susținerea libertății ideilor

„Va trebui, probabil, să actualizăm vaccinul anul viitor și americanii vor trebui să se vaccineze anul viitor”, afirmând că acest ser ar putea deveni „anual”.

Consilierul lui Biden nu s-a sfiit să-i îndemne pe americani să vorbească despre vaccinare în jurul „mesei de Ziua Recunoștinței”.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate