duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Bill Gates, supărat că populația lumii s-a imunizat prin infecția...

VIDEO | Bill Gates, supărat că populația lumii s-a imunizat prin infecția cu Omicron mai degrabă decât prin vaccinare: Avem mai multe vaccinuri decât cerere pentru ele

Bill Gates, fondatorul Microsoft și al fundației „Bill & Melinda Gates”, a spus că „din păcate” varianta Omicron a făcut o treabă mai bună în imunizarea populației față de Covid, decât au făcut-o vaccinurile.

Gates, mare investitor în vaccinuri, a spus că la următoarea pandemie, ar trebui să se producă în șase luni, nu în doi ani, ca până acum.

„Din păcate, virusul însuși, în particular varianta Omicron, este un tip de vaccin. Adică creează atât imunitatea de tip celular B și T. Și a reușit o treabă mai bună în a ajunge la populația globului decât au reușit vaccinurile.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Dacă faci un sondaj în țări diferite, vei afla că 80% dintre oameni au fost expuși la un fel de vaccin sau una dintre variantele virusului. Acum, șansele unei îmbolnăviri severe, în special la persoanele în vârstă și la cei cu diabet, este redusă sever, datorită expunerii la virus.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Nu am făcut o treabă bună cu terapia, am făcut un vaccin în doi ani. Acum există mai multă cerere pentru vaccinuri, decât cerere pentru ele. Data viitoare ar trebui să facem un vaccin în șase luni”, a zis Gates, prezent la Conferința de Securitate de la Munchen, Germania.

Gates, reamintim, nu are niciun fel de studii medicale, a adăugat va urma o nouă pandemie, „dar cu un alt patogen”.

El s-a arătat dezamăgit că obiectivul OMS, acela de a vaccina 70% din populația globului, nu a fost îndeplinit. Gates a admis că este „prea târziu” ca acest lucru să se mai întâmple.

Gates a spus că dacă toate țările ar proceda precum Australia, nu ar mai exista pandemii, informează CNBC. Australia a fost una dintre țările care au adoptat printre cele mai draconice măsuri în ultimii doi ani, inclusiv cele mai lungi carantine.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

4 COMENTARII

  1. lasa sa nu se mai vaite, cred ca a facut good job cu vaccinurile, si se va reduce populatia cu minim 15%. Sigur, ei sperau la mai mult, dar lasa Billy ca mai aveti sanse, mai bagati o foame, un razboi. O boala pe bune nu prea cred, ca v-ar afecta si pe voi.

  2. se pare ca pregateste o noua plandemita de laborator alaturi de oms, unde s-a declarat “tara” pentru a avea vot si o va face prin banii (inexistenti) prin care mituieste “guvernele” de slugi. ori asta ori razboi. trebuie sa scpae rapid de 7 miliarde de oameni pentru a instaura controlul noii oranduiri globale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate