vineri, februarie 23, 2024
ACTUALITATEMinisterul Transporturilor cumpără trenuri electrice în valoare de 1 miliard de lei

Ministerul Transporturilor cumpără trenuri electrice în valoare de 1 miliard de lei

Ministerul Transporturilor cumpără 20 de trenuri electrice de la o companie italiană. Este vorba despre trenuri moderne care vor fi livrate în termen de 31 de luni de la semnarea contractului, conform Mediafax.

Autoritatea pentru Reformă Feroviară a desemnat joi Alstom Feroviaria S.p.A. drept câștigătoare a procedurii de licitație publică pentru achiziția de trenuri electrice inter-regionale RE-iR.

Oferta financiară a societății a fost de 1.309.065.880 lei fără TVA, contractul de achiziție publică urmând a fi semnat de ambele părți la finalul perioadei legale de contestații.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Finanțarea proiectului este asigurată din Programul Operațional Infrastructură Mare și bugetul de stat. Compania va livra 20 de trenuri electrice și va asigura mentenanța lor timp de 15 ani.

Contractul mai prevede livrarea trenurilor în termen de 31 de luni de la semnarea documentului, precum și instruirea personalului în ceea ce privește exploatarea, operarea garniturilor și a aplicațiilor software.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE