ACTUALITATE VIDEO Bărbat bătut de polițiști și târât cu forța în mașină pentru...

VIDEO Bărbat bătut de polițiști și târât cu forța în mașină pentru că nu purta mască

Un bărbat care stătea pe marginea unui drum din Lugoj a fost bătut de polițiști și târât cu forța la mașină, pentru că nu purta mască.

Camerele de supraveghere au surprins incidentul, în care se vede că polițiștii opresc lângă omul care lucra la o groapă. Acesta le arată ce face și se duce să își pună o mască. Imediat este lovit de un polițist, care dă cu pumnul în muncitor.

Victima nu ripostează în niciun fel, dar conform ziare.com, l-ar fi tăiat accidental pe unul dintre polițiștii care îl trăgea pe jos la mașină.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, însă reprezentantii IPJ Timis anunță că după apariția imaginilor în spațiul public fac și ei cercetări disciplinare.

„Referitor la imaginile video, ce privesc modul de actiune al unui politist din Lugoj, facem precizarea că evenimentul este în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, pentru a efectua cercetări conform competențelor. De asemenea, conducerea I.P.J Timis a dispus efectuarea de verificări, prin intermediul Biroului Control Intern, pentru analizarea modului de intervenție a politiștilor. In funcție de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecință”, transmit reprezentantii IPJ Timiș, potrivit sursei citate.

Acesta nu este primul caz de acest fel. La Cluj Napoca, o femeie a fost târâtă cu forța într-o mașină de către polițiști, pentru că nu purta mască.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate