ACTUALITATEVIDEO Bărbat bătut de polițiști și târât cu forța în mașină pentru...

VIDEO Bărbat bătut de polițiști și târât cu forța în mașină pentru că nu purta mască

Un bărbat care stătea pe marginea unui drum din Lugoj a fost bătut de polițiști și târât cu forța la mașină, pentru că nu purta mască.

Camerele de supraveghere au surprins incidentul, în care se vede că polițiștii opresc lângă omul care lucra la o groapă. Acesta le arată ce face și se duce să își pună o mască. Imediat este lovit de un polițist, care dă cu pumnul în muncitor.

Victima nu ripostează în niciun fel, dar conform ziare.com, l-ar fi tăiat accidental pe unul dintre polițiștii care îl trăgea pe jos la mașină.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj, însă reprezentantii IPJ Timis anunță că după apariția imaginilor în spațiul public fac și ei cercetări disciplinare.

„Referitor la imaginile video, ce privesc modul de actiune al unui politist din Lugoj, facem precizarea că evenimentul este în atenția Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, pentru a efectua cercetări conform competențelor. De asemenea, conducerea I.P.J Timis a dispus efectuarea de verificări, prin intermediul Biroului Control Intern, pentru analizarea modului de intervenție a politiștilor. In funcție de rezultatul verificărilor, vor fi dispuse măsuri în consecință”, transmit reprezentantii IPJ Timiș, potrivit sursei citate.

Acesta nu este primul caz de acest fel. La Cluj Napoca, o femeie a fost târâtă cu forța într-o mașină de către polițiști, pentru că nu purta mască.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...