joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEVictor Ponta aruncă săgeți către Arafat: Pompierii noștri sunt cei mai importanți...

Victor Ponta aruncă săgeți către Arafat: Pompierii noștri sunt cei mai importanți oameni ai acestei țări și noi îi aruncăm în foc, la propriu

Victor Ponta, noul consilier onorific al prim-ministrului României, dă de înțeles că vina pentru rănirea a 43 de cadre ale MAI (39 pompieri, 2 polițiști si 2 jandarmi) în explozia de la Crevedia îi aparține lui Raed Arafat.

Ponta a spus că „pompierii sunt cei mai importanți oameni ai acestei țări și noi îi aruncăm în foc, la propriu”, aluzie la ordinele date de Raed Arafat.

„Sunt două categorii: Cei care învață și proștii. Noi suntem ăia proști, de ce trebuie întotdeauna ca noi să fim ăia proști?

Au fost lăsați pompierii să meargă acolo și să își riște viața. Cineva trebuia să spună: Noi mergem acolo dar nu mergem să murim. Pompierii noștri sunt cei mai importanți oameni ai acestei țări și noi îi aruncăm în foc, la propriu. România a tratat după Colectiv 182 de arși, acum că sunt șapte începem să îi trimitem prin străinătate”, a declarat Victor Ponta, la România TV.

Fostul premier a mai spus că spitalele din străinătate sunt preocupate doar de pacienți care sunt în „stare bună”, în vreme ce „pacienții în stare rea sunt lăsați în România, să moară aici”.

„Spitalele din străinătate se ocupă doar de pacienții care sunt în stare bună. Pacienții în stare rea sunt lăsați în România, să moară aici. Vor doar să trimită facturi uriașe către statul român, acesta este interesul lor. Guvernul a făcut foarte bine că i-a pus în avion și i-a trimis în străinătate pe cei care aveau nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, dar e posibil ca românii să se întrebe: Noi nu plătim taxe? Pe noi de ce nu ne trimit în străinătate”, a mai spus Ponta.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. i-a trimis in strainatate doar pe aia care poate au vazut ce nu trebuiau sa vada.. si la colectiv i-au trimis in strainatate si apoi au murit toti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate