ACTUALITATEVaslui: Tânăr de 35 de ani, decedat la mai puțin de 48...

Vaslui: Tânăr de 35 de ani, decedat la mai puțin de 48 de ore după rapel

Un tânăr de 35 de ani, din municipiul Vaslui, a decedat la aproximativ 48 de ore după ce a fost imunizat cu cea de-a doua doză a vaccinului anti-covid, anunță Agepres.

Potrivit sursei citate, tânărul decedat fusese infectat cu SARS-CoV-2 şi declarat vindecat.

„Un echipaj medical a fost solicitat la domiciliul pacientului. A fost resuscitat la faţa locului şi adus în Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului, ulterior fiind declarat decesul”, au declarat, marți, pentru Agerpres,, reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Tânărul suferea de insuficiență renală şi făcea de mai mulți ani dializă.

Sursa citată nu menționează despre ce vaccin este vorba.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...