luni, martie 20, 2023
ACTUALITATEUnul dintre liderii Fundației pentru o Societate Deschisă (Soros) din SUA s-a...

Unul dintre liderii Fundației pentru o Societate Deschisă (Soros) din SUA s-a îmbolnăvit de variola maimuței după ce a făcut sex cu mai mulți bărbați

Sebastian Kohn, unul dintre liderii Fundației pentru O Societate Deschisă (Open Society) din SUA, s-a infectat cu variola maimuței.

Informația a fost făcută publică chiar de Kohn însuși, într-un material publicat în The Guardian. Kohn a mărturisit, cu seninătate, că deși era conștient pentru pericolul variolei maimuței, în special pentru homosexuali, nu s-a dat în lături de la nimic.

„Am făcut variola maimuței și a fost un coșmar.

Când au început festivitățile pricinuite de marșul Pride (al LGBT- n.r.) eram conștient că variola maimuței era o problemă emergentă mai ales pentru bărbații homosexuali, dar…am făcut sex cu mai mulți bărbați în weekendul acela.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

O săptămână mai târziu, pe 1 iulie, am început să mă simt foarte obosit. Am avut febră mare, cu frisoane și dureri musculare, iar ganglionii erau așa de umflați că ieșeau doi inci din gât…”, a spus Kohn.

De remarcat este că Sebastian Kohn nu este chiar oricine: este Directorul Diviziei privind „reproducerea și sănătatea sexuală” a Fundației Soros din SUA. În această calitate, el a promovat și promovează legalizarea prostituției.

Variola maimuței este o boală care se răspândește, în principal, la homosexuali. Faptul a fost confirmat de OMS și de CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA), motiv pentru care în Europa și SUA s-au înregistrat cele mai multe cazuri din lume.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

 • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

 1. ” iar ganglionii erau așa de umflați că ieșeau doi inci din gât… ”

  -“sindromul ganglionilor de homosecsual”
  asa numeau(rafila,imbri,etc, intre ei) acum 40 de ani hiv/sida,
  aproape poetic…..
  (“promiscuitate secsuala-peste 1’000 de parteneri(homosecsuali) anual”,
  emilian imbri,
  1988)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate