duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEUn copil în Olanda și doi în SUA, infectați cu variola maimuței....

Un copil în Olanda și doi în SUA, infectați cu variola maimuței. Ce fel de „contact prelungit” au avut băieții cu bărbații din jur pentru a se infecta?

Primul caz de variola maimuței la copii a fost confirmat în Olanda, la un băiat cu vârsta mai mică de 10 ani, săptămâna trecută, informează Daily Mail.

Conform sursei citate, micuțul a arătat simptomele bolii după ce el și familia sa au fost într-o vacanță în Turcia. Copilul a avut multiple leziuni pe față, urechi, coapse și spate.

Identitatea părinților nu este făcută publică, dar există câteva indicii conform cărora părinții micuțului nu sunt un bărbat și o femeie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Articolul din Daily Mail nu menționează niciodată pe „mama” sau „tata”, ci numai despre „părinți”. După cum se știe, eliminarea terminologiei de „mama” și „tata” și înlocuirea ei cu termeni neutri precum „părinți” este una dintre obiectivele activiștilor LGBT.

Un alt indiciu că vorbim de un copil ai căror părinți sunt homosexuali, poate cel mai important, este acela că „toți membrii familiei – precum și un prieten – au fost considerați persoane aflate în mare risc de infecție” și au fost vaccinați împotriva acestei boli.

Conform OMS, citată de Ministerul Sănătății din România, persoanele de mare risc pentru infecția cu variola maimuței sunt „ personalul medico-sanitar care pot intra în contact cu pacienți infectați, lucrătorii sexuali și bărbații care întrețin relații sexuale cu bărbați, având în vedere recentul grup de cazuri în rândul celor care se autoidentifică ca atare”.

În Olanda, relațiile sexuale între minori și adulți sunt atât de răspândite, încât se organizează frecvent „vânători de pedofili”, de către oameni exasperați de inactivitatea autorităților pe acest subiect. Mai rău, poliția olandeză a făcut repetate apeluri pentru a se opri „vânătoarea de pedofili”, după un profesor de 73 de ani a fost prins că voia să facă sex cu un minor într-un forum pentru homosexuali. Bărbatul a fost bătut de niște tineri și a murit în urma rănilor. Reacția opiniei publice a fost de a deplânge moartea profesorului care admisese că vrea sex cu un minor…

Doi băieței și în SUA, intrați în contact cu o anumită comunitate

Acum două zile, doi copii din SUA au fost și ei depistați cu variola maimuței, scrie Breitbart.

Conform CDC, cei doi copii nu au nicio legătură de rudenie între ei, dar sunt ambii băieți, dintre care unul este copil mic.

Șefa CDC-ului, Rochelle Walensky, a explicat că ambii au luat virusul ca urmare în gospodăriile lor.

Ambele cazuri sunt legate de gospodării „ale bărbaților care fac sex cu alți bărbați. Investigațiile sunt în desfășurare pentru a înțelege conexiunile cu această comunitate”.

În SUA, conform statisticile CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor), 99% dintre cazurile de variola maimuței au fost înregistrate la homosexuali.

Nici în Olanda, nici în SUA, nu este explicat de ce și cum s-au infectat acei copii și nici de ce toți trei sunt băieței.

Ce fel de contact prelungit este necesar pentru infectarea copiilor?

Conform OMS, citat de Ministerul Sănătății din România, variola maimuței nu se transmite cu ușurință, ci necesită contract prelungit:

„Variola maimutei nu se  răspândește în mod normal cu ușurință între persoane și necesită un contact apropiat. Virusul intra în organism prin piele lezată, tract respirator, ochi, nas sau gură;  și prin fluide corporale.

Principalul mod în care poate fi răspândit este în timpul contactului fizic apropiat prelungit cu o persoană care are variola maimutei sau contact prelungit cu obiecte contaminate. Cu toate ca variola maimutei nu a fost documentata anterior ca o infecție cu transmitere sexuală, transmiterea în timpul contactului sexual este în concordanță cu modul în care acum virusul poate fi transmis de la o persoană la alta”.

„Transmiterea între oameni poate apărea prin picături respiratorii mari. Deoarece picăturile nu pot ajunge departe, este necesar un contact prelungit față în față.”

Ce fel de contact prelungit a existat între acești băieți și gospodăriile „bărbaților care fac sex cu alt bărbați” pentru micuții copii să se infecteze?

Reamintim că protejarea homosexualilor s-a făcut, de către o parte a mass-media, în ciuda evidențelor. Astfel, publicația Pressone scria cu seninătate, în mai,  că „virusul se transmite doar în condiții de contact direct, indiferent de orientarea sexuală a pacienților”. Realitatea, confirmată chiar de OMS zilele trecute, este că majoritatea absolută a infectaților sunt homosexuali, ceea ce face ca această boală să fie mai răspândită în Europa decât în celelalte continente.

Articolul scris de Pressone, care combătea „dezinformarea” privind răspândirea acestei boli a fost finanțat, coincidență sau nu, de Ambasada Olandei din România (captură foto).

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE