vineri, aprilie 12, 2024
ACTUALITATEUnul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Greciei a fost condamnat...

Unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Greciei a fost condamnat la 10 luni de închisoare pentru că a numit schimbarea de sex la copii drept o „Abominație”

Vasilios Tsiartas, considerat drept unul dintre mari fotbaliști din istoria Greciei, a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare pentru că a scris pe internet că schimbare de sex la copii reprezintă o „abominație”.

Tsiartas a fost unul dintre fotbaliștii de bază din echipa Greciei care a câștigat titlul european în 2004 și a fost trimis în judecată pe baza unei legi „anti-rasism”, în care există și paragrafe de condamnare a violenței și urii pe bază de „identitate de gen”.

Mai precis, Tsiartas a fost condamnat pentru că în 2017 a scris pe o rețea de socializare că „primele schimbări de sex ar trebui să se facă pe copiii celor care au ratificat această abominație”, referindu-se la adoptarea de către Grecia a unei legi care permite așa ceva la minori.

„Legitimați și pedofilii ca să fie crima completă”, a adăugat el. Mai târziu, tot Tsiartas a scris: „Dumnezeu i-a creat pe Adam și Eva”.

Aceste postări au fost considerate de instanță drept „incitatoare la ură” pe bază de „identitate de gen” și Tsiartas a fost condamnat la 10 luni de închisoare și 5.000 de euro amendă. O asociație care promovează LGBT a jubilat la aflarea verdictului, în timp ce fostul fotbalist a declarat că va face recurs.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Greek Reporter scrie că Tsiartas este unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria fotbalului elen. Pe lângă calitățile sale de sportiv, Tsiartas a fost un gentleman desăvârșit pe teren, remarcându-se prin faptul că nu a primit niciodată un cartonaș roșu în întreaga carieră.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Grecii platesc acum intrarea prin minciuna in ue. Au falsificat niste statistici in vederea aderarii iar cei din ue nu au comentat. Asa a ajuns Grecia in ue. Minciuna le aduce acum nota de plata. Ar fi trebuit sa fie cu noi in blocul ortodocsilor. Dar asta e. Acum ue a facut ce a vrut cu ei. Sunt datori vanduti iar biserica greaca e scindata. Sa ii ajute Dumnezeu sa se trezeasca!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE