ACTUALITATEUngaria: Premierul Viktor Orban s-a întâlnit, la Budapesta, cu liderul UDMR, Kelemen...

Ungaria: Premierul Viktor Orban s-a întâlnit, la Budapesta, cu liderul UDMR, Kelemen Hunor

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a avut, sâmbătă, la Budapesta, o întrevedere cu liderul Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), Kelemen Hunor, a anunţat Bertalan Havasi, şeful biroului de presă al premierului ungar, transmite agenția MTI, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, cei doi interlocutori şi-au exprimat convingerea că „rolul UDMR în viitorul guvern de coaliţie de la Bucureşti va fi o legătură solidă între Ungaria şi România” şi poate îmbunătăţi semnificativ relaţiile bilaterale.

Reamintim că în urma negocierilor purtate zilele trecute în privința viitorului guvern, UDMR a primit trei ministere importante, respectiv  Ministerul Dezvoltării, Ministerul Mediului și Ministerul Sportului. Numele lui Kelemen Hunor este vehiculat la conducerea Ministerului Dezvoltării, după cum a relatat R3Media.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...