ACTUALITATEUngaria: Premierul Viktor Orban s-a întâlnit, la Budapesta, cu liderul UDMR, Kelemen...

Ungaria: Premierul Viktor Orban s-a întâlnit, la Budapesta, cu liderul UDMR, Kelemen Hunor

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a avut, sâmbătă, la Budapesta, o întrevedere cu liderul Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), Kelemen Hunor, a anunţat Bertalan Havasi, şeful biroului de presă al premierului ungar, transmite agenția MTI, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, cei doi interlocutori şi-au exprimat convingerea că „rolul UDMR în viitorul guvern de coaliţie de la Bucureşti va fi o legătură solidă între Ungaria şi România” şi poate îmbunătăţi semnificativ relaţiile bilaterale.

Reamintim că în urma negocierilor purtate zilele trecute în privința viitorului guvern, UDMR a primit trei ministere importante, respectiv  Ministerul Dezvoltării, Ministerul Mediului și Ministerul Sportului. Numele lui Kelemen Hunor este vehiculat la conducerea Ministerului Dezvoltării, după cum a relatat R3Media.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...