ACTUALITATE Ungaria: Premierul Viktor Orban s-a întâlnit, la Budapesta, cu liderul UDMR, Kelemen...

Ungaria: Premierul Viktor Orban s-a întâlnit, la Budapesta, cu liderul UDMR, Kelemen Hunor

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a avut, sâmbătă, la Budapesta, o întrevedere cu liderul Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), Kelemen Hunor, a anunţat Bertalan Havasi, şeful biroului de presă al premierului ungar, transmite agenția MTI, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, cei doi interlocutori şi-au exprimat convingerea că „rolul UDMR în viitorul guvern de coaliţie de la Bucureşti va fi o legătură solidă între Ungaria şi România” şi poate îmbunătăţi semnificativ relaţiile bilaterale.

Reamintim că în urma negocierilor purtate zilele trecute în privința viitorului guvern, UDMR a primit trei ministere importante, respectiv  Ministerul Dezvoltării, Ministerul Mediului și Ministerul Sportului. Numele lui Kelemen Hunor este vehiculat la conducerea Ministerului Dezvoltării, după cum a relatat R3Media.

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzelor conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 1.885 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite