ACTUALITATEUngaria: Premierul Viktor Orban s-a întâlnit, la Budapesta, cu liderul UDMR, Kelemen...

Ungaria: Premierul Viktor Orban s-a întâlnit, la Budapesta, cu liderul UDMR, Kelemen Hunor

Prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, a avut, sâmbătă, la Budapesta, o întrevedere cu liderul Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), Kelemen Hunor, a anunţat Bertalan Havasi, şeful biroului de presă al premierului ungar, transmite agenția MTI, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, cei doi interlocutori şi-au exprimat convingerea că „rolul UDMR în viitorul guvern de coaliţie de la Bucureşti va fi o legătură solidă între Ungaria şi România” şi poate îmbunătăţi semnificativ relaţiile bilaterale.

Reamintim că în urma negocierilor purtate zilele trecute în privința viitorului guvern, UDMR a primit trei ministere importante, respectiv  Ministerul Dezvoltării, Ministerul Mediului și Ministerul Sportului. Numele lui Kelemen Hunor este vehiculat la conducerea Ministerului Dezvoltării, după cum a relatat R3Media.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite