ACTUALITATE Steagul României, prezent pe străzi între manifestanții pro Trump de la Washington

Steagul României, prezent pe străzi între manifestanții pro Trump de la Washington

Între miile de oameni prezenți miercuri la Washington pentru a protesta în favoarea lui Donald Trump, s-a aflat și unul care a adus cu sine un tricolor.

Imaginile cu steagul românesc au ajuns deja pe internet, fiind distribuit masiv, inclusiv de pagina Călin Georgescu – Premierul Nostru.

Miercuri seara, sute de persoane nemulțumite de rezultatele alegerilor prezidențiale din SUA au intrat în clădirea Parlamentului american, Capitoliul. În cadrul incidentelor, patru persoane au fost ucise.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Siteul are nevoie de 34.620 de lei...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite