ACTUALITATESteagul României, prezent pe străzi între manifestanții pro Trump de la Washington

Steagul României, prezent pe străzi între manifestanții pro Trump de la Washington

Între miile de oameni prezenți miercuri la Washington pentru a protesta în favoarea lui Donald Trump, s-a aflat și unul care a adus cu sine un tricolor.

Imaginile cu steagul românesc au ajuns deja pe internet, fiind distribuit masiv, inclusiv de pagina Călin Georgescu – Premierul Nostru.

Miercuri seara, sute de persoane nemulțumite de rezultatele alegerilor prezidențiale din SUA au intrat în clădirea Parlamentului american, Capitoliul. În cadrul incidentelor, patru persoane au fost ucise.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...