luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEUn român din Paris arată DEZASTRUL economic care a lovit Franța: Nu...

Un român din Paris arată DEZASTRUL economic care a lovit Franța: Nu se mai găsește ulei de floarea soarelui, rafturi goale în magazine | FOTO

Vasil Calmațui, un român care locuiește la Paris, a publicat pe rețelele de socializare imagini cu rafturile goale ale magazinelor alimentare din capitala Franței.

El susține că nu se mai găsește ulei de floarea soarelui, ci numai de măsline. Asemeni: și făinoasele lipsesc. Din imagini se vede că pentru a limita dezastrul, magazinele au introdus raționalizarea, fiecare persoană având voie să cumpere doar două sticle.

Calmațui pune această criză pe seama războiului din Ucraina.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Nu mai este ulei de gătit la preț accesibil (de floarea soarelui sau rapiță).
Este ulei de măsline de la 8€/l. Cum ne-a îndemnat cică-conservatorul Teodor Baconschi “Cînd nu este ulei de floarea soarelui, luați ulei de măsline!” (cam la fel cum se spune că ar fi declarat regina Marie-Antoinette în timpul revoluției franceze “Dacă nu-i pîine, mîncați prăjituri!”).

Bate vîntul și prin rafturile de paste făinoase și făină”, a scris Călmățui pe o rețea de socializare.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media

Vasile Calmațui este un unionist român din Basarabia, care a candidat ca independent la alegerile din 2019 de peste Prut.

O situație grea din punct de vedere economic se găsește și în Germania.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

 1. Păi e mai bun uleiul de măsline. Şi dacă se găseşte la 8 euro litrul, înseamnă că e contrafăcut. Un ulei de măsline de calitate trebuie să fie cel puţin 20 de euro.

 2. D-le Ursan,

  Brian Berletic, un american deja suspendat de YT (o fi mincinos ?) susține că NYT (nici mai mult nici mai puțin!) ar confirma sursa unora dintre crime:

  „The New Atlas
  The New York Times has verified a video of Ukrainian soldiers torturing, executing and mutilating the bodies of bound Russian soldiers outside of Kiev just miles from a recent alleged “massacre” the Western media and Western governments are blaming on Russia.
  Some of the evidence of Ukainian atrocities. This is the regime the West wants you to defend and preserve at all costs.
  1. Full video of Ukrainian military killing Russian prisoners of war has emerged.
  They all had their throats slit.

  The full video is even more shocking, showing the shooting of one of the dying Russian prisoners. All of our fighters’ throats were cut before this. The video was shot in the Kiev region, but the exact location and time of the shooting is still unknown. Yes, this is terrible footage, but the editors decided to publish it after all. The truth of war is like that. (Source: Telegram)”

  Eu nu știu cum se explică funcționarea presei libere, dar presupun că dvs. știți. Presupun că dacă ați citi și Stânga americană ați putea scrie non-stop.

  Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE