duminică, octombrie 1, 2023
ȘTIRIUn retailer românesc vrea să concureze cu străinii Kaufland, Lidl sau Carrefour:...

Un retailer românesc vrea să concureze cu străinii Kaufland, Lidl sau Carrefour: Oltenii de la Anabella lansează magazinul cu numărul 100

Un retailer românesc anunță lansarea magazinului cu numărul 100 și inaugurează un parc specializat, anunță un comunicat de presă. Este vorba despre Annabella Retail Park , o suprafață comercială de aproximativ 4000 m², unele dintre cele mai cunoscute branduri naționale și internaționale de modă, frumusețe și lifestyle, dar și supermarket, pet shop, farmacie veterinară și o cafenea.

Primul parc de retail Annabella, dezvoltat sub un concept de tip family center, a fost inaugurat în 31 mai 2023, în localitatea Horezu din județul Vâlcea, și a atras peste 10.000 de vizitatori în primele zile de la deschidere.

Astfel, Annabella Retail Park Horezu se impune încă de la inaugurare drept un centru comercial complex, care aduce comunității locale plăcerea și confortul shoppingului modern, având, de asemenea, și o contribuție semnificativă la dezvoltarea comunității. Annabella Retail Park Horezu include magazinul-ancoră Annabella, unitatea cu numărul 100 a rețelei, ce oferă clienților un spațiu de vânzare generos (peste 1200 m²) și un design modern, care permite o experiență plăcuta a cumpărăturilor, se mai precizează în comunicat.

În noul magazin Annabella, clienții au acces la peste 12.000 de produse care acoperă toate categoriile deservite în mod curent în unitățile rețelei. Magazinul oferă, de asemenea, un corner Râureni, zona gastro cu mâncare gătita, insulă de fructe și legume, aprovizionată de la cei mai mari furnizori locali, cu produse proaspete și cu trasabilitate.
„Suntem bucuroși că putem oferi comunității din Horezu posibilitatea de a-și face cumpărăturile aproape de casă, într-un spațiu modern, dezvoltat pe o suprafață generoasă, și la standardele retailului modern.

Prin inaugurarea Annabella Retail Park Horezu am marcat două momente cheie în dezvoltarea businessului nostru – extinderea Annabella către segmentul parcurilor de retail, dar și lansarea magazinului cu numărul 100 al rețelei. Din punctul nostru de vedere, aceasta este un indicator excelent al potențialului comerțului romanesc și un punct cheie ce setează noi standarde, atât pentru noi cât și pentru întreaga piață”, a declarat Dorina Mutu, Director General Annabella.

Annabella Retail Park Horezu este primul dintr-o serie de proiecte ce vizează dezvoltarea unor parcuri de retail de tip family centers și în alte localități, oferind cât mai multor comunități din regiune, mai mici sau mai mari, șansa de a face cumpărături la standarde moderne chiar în localitățile lor.

Anabella este o afacere 100% românească, originară din județul Vâlcea și numără 100 de magazine în trei județe: Vâlcea, Argeș și Olt. Lanțul reprezintă unul dintre principalii angajatori din județul Vâlcea, asigurând peste 1200 de locuri de muncă.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

 1. Excelent!

  imi place Oltenia. Succes ! Oltenii ar trebui să aleagă agresiv acest magazin si să renunțe la Kaufland și Carrefour, produse cu sclipici dar pline de zahăr , conservanți, nitrați și chimicale, aduse din Germania etc.

  In Ardeal avem așa Unicarm (vreo 120 de magazine), Oncos (vreo 60 magazine), Home Garden (vreo 20 de magazine). Dacă ar fuziona chiar ar face un lanț cu șanse mari să concureze.

  nu avem un lanț alimentar comparabil cu Dedeman incă.

  e nevoie de refacerea capitalului național și de un lanț alimentar LOCAL, care să asigure unitatea agriculturii cu piața, nu să depindem de exterior și să ne trezim sclavi in caz de criză globală.

  Știe cineva in Moldova ce lanțuri alimentare românești sunt? am auzit de ceva lanț din Botoșani care se extinde bine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate