duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEUn oficial al administrației Biden care se consideră femeie a fost prins...

Un oficial al administrației Biden care se consideră femeie a fost prins furând o valiză dintr-un aeroport

Sam Brinton, un oficial al administrației Biden, a fost acuzat că a furat o valiză din Aeroportul din Minneapolis, în septembrie, cu puțin timp înainte de a se învoi.

Brinton, un bărbat care se consideră femeie, este învinuit că a furat o valiză în valoare de 2 325 de euro din aeroportul din Minneapolis, pe 16 septembrie, informează Fox News. Plângerea a fost înregistrată o lună mai târziu, precizează sursa citată.

Personajul, care are funcția de adjunct al șefului adjunct al Biroului de management al combustibilului uzat și al deșeurilor al Departamentului de Energie al SUA, a fost dat de gol de camerele de supraveghere ale aeroportului.

Confruntat cu imaginile, oficialul american a recunoscut că a luat geanta, dar a susținut că este a sa.

„Dacă am luat geanta greșită, sunt fericit să o returnez, dar nu am alte haine pentru altă persoană”, a spus transsexualul, adăugând: „Erau hainele mele în geantă, când am deschis-o”.

Ulterior, și-a schimbat declarația afirmând că „nu a fost complet onest”, pentru că de fapt a luat o geantă greșită, dar din oboseală.

Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă o amendă de 10.000 de dolari sau cinci ani de închisoare. Brinton este al doilea bărbat care se consideră femeie din administrația Biden, după adjunctul de la sănătate dr. Richard (Rachel) Levine.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE