joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEDeputatul PSD ieșean Marius Ostaficiuc s-a înscris în AUR, după 23 de...

Deputatul PSD ieșean Marius Ostaficiuc s-a înscris în AUR, după 23 de ani de activitate la sociali-democrați

Deputatul PSD ieșean Marius Ostaficiuc s-a înscris în AUR, joi, 15 februarie 2024, după 23 de activitate în cadrul Partidului Social Democrat, acesta fiind în trecut chiar președinte executiv al filialei municipale a PSD Iași, informează bzi.

De altfel, deputatul Marius Eugen Ostaficiuc și europarlamentarul dr. Tudor Ciuhodaru au participat meircuri, 14 februarie 2024, la protestul AUR de la Autoritatea Electorală Permanentă.

„Am devenit oficial membru AUR. Este un moment important în cariera mea politică, o etapă nouă în care pornesc cu entuziasm și hotărâre. Decizia mea este legată în primul rând de interesul pentru componenta socială pe care o manifestă AUR de ceva timp. Paradoxal, regăsesc aici acel discurs sănătos, orientat spre cetățean și spre nevoile lui pe care nu îl mai regăseam in PSD.

Președintele AUR, dl George Simion, m-a asigurat că voi avea deplină libertate de expresie, libertatea de a construi nestingherit de jocurile de interese atât de frecvent întâlnite în interiorul PSD și PNL. O democrație puternică înseamnă, printre altele, o opoziție puternică. Apartenența mea la AUR ține și de necesitatea consolidării acestei opoziții. Voi fi o voce sonoră, o voce critică, onestă și implicată.

Nu în ultimul rând, pentru cei mai mulți dintre politicienii români a devenit o rușine să îți iubești patria și să mărturisești răspicat lucrul acesta. Ei bine, redescopăr în AUR bucuria sinceră de a fi român, de a fi patriot, ceea ce nu este puțin lucru“, a declarat Marius Ostaficiuc.

Deputatul ieșean Marius Ostaficiuc a explicat care sunt motivele pentru care a decis să plece din PSD.

„Sunt răspunsuri pe cât de simple, pe atât de juste, din punctul meu de vedere. În plan local, nu vreau să fiu părtaș la distrugerea unei filiale in care timp de peste 23 de ani al învestit energie, timp și pasiune. Este o filială în care au ajuns oameni fără nicio legătură cu politica adevărată, preocupați strict de afaceri și «mânați în luptă» de interese private. În plan național, nu mă mai regăsesc în această periculoasă joacă de-a stânga-dreapta în care este amenințată însăși identitatea social-democrației românești“, a spus Marius Ostaficiuc.

„Nu mă mai simt compatibil aici, la Iași, cu oameni care n-au demonstrat nimic și care confundă politicul cu businessul. Plec dintr-o filială capturată și dintr-un partid care dimineața este la stânga, la amiază la mijloc și seara la dreapta, iar a doua zi o ia de la capăt. Voi rămâne în politică, folosindu-mi energiile și experiența în proiecte prin care să îmi ajut în continuare patria și orașul căruia îi datorez totul, Iașul”, a menționat Marius Eugen Ostaficiuc.

Miercuri, 14 februarie, peste 150 de primari, viceprimari, consilieri locali și județeni din PNL și PSD s-au alăturat partidului AUR pentru a protesta față de negocierile pentru comasarea alegerilor.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE