luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATESecretarul adjunct pentru sănătate al lui Joe Biden vrea să „împuternicească” copiii...

Secretarul adjunct pentru sănătate al lui Joe Biden vrea să „împuternicească” copiii să primească tratament de schimbare a genului

Luni, secretarul adjunct al Ministerului Sănătăţii din Statele Unite, Rachel Levine, a îndemnat pentru adoptarea unei legislaţii care să “sprijine şi să le dea putere” tinerilor care doresc „terapie de afirmare a sexului”. Levine, care este bărbat din punct de vedere biologic și pe care-l cheamă Richard, dar se consideră femeie, a făcut aceste declarații într-o emisiune la postul MSNBC, informează The Epoch Times.

„Tinerii trans sunt vulnerabili. Vrem cu adevărat să îi sprijinim şi să le dăm putere acestor tineri, nu să le limităm participarea la activităţi precum sportul sau chiar să le limităm capacitatea de a beneficia de terapie de afirmare a genului în statul lor”, a afirmat Levine.

Levine a recunoscut, în timpul interviului, că tinerii transsexuali sunt mai predispuşi să aibă probleme de sănătate mintală, dar a insistat că de vină este bullying-ul, nu identitatea de gen a persoanei respective.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Ei suferă din cauza hărțuirii şi a intimidării în mod semnificativ, uneori în şcoli sau în comunitatea lor. Au mai multe probleme de sănătate mintală, dar nu există nimic inerent în a fi transsexual sau de gen diferit care să predispună tinerii la depresie sau anxietate. De vină sunt hărţuirea şi intimidarea”, a susţinut Levine.

Andy Biggs, care reprezintă cel de-al cincilea district al Congresului din Arizona în Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite, a declarat că acest lucru este “profund îngrijorător”. Într-o postare pe Twitter, el a scris: “Secretarul adjunct al lui Biden pentru sănătate, Rachel Levine, spune că trebuie să-i “împuternicim” pe copii să primească tratament de afirmare a sexului în statul lor. Acest lucru este profund deranjant”.

„80% dintre copii depăşesc disforia de gen. În cadrul politicilor de gen ale administrației Biden, aceşti copii pot suferi daune ireversibile. ‘Terapia de afirmare a genului’ este un abuz asupra copiilor”, a afirmat şi senatorul pentru Kansas, Dr. Roger Marshall.

De remarcat faptul că aceste comentarii ale lui Levine urmează unui ordin al unei curţi federale care a blocat săptămâna trecută, vineri, reglementările administraţiei Biden ce dădeau dreptul persoanelor transsexuale să aibă acces la toaletele, vestiarele şi echipele sportive care ar corespunde identității de gen dorite.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate