joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEUn nou scandal la Hollywood | Eric Weinberg, producător al serialului de...

Un nou scandal la Hollywood | Eric Weinberg, producător al serialului de comedie Scrubs, a fost acuzat de 18 agresiuni sexuale

Eric Weinberg, care a fost producător executiv și scenarist al serialului american de comedie Scrubs, a fost acuzat de 18 agresiuni sexuale.

Procurorul districtual din Los Angeles a declarat că Weinberg „s-a bazat pe acreditările sale de la Hollywood pentru a atrage tinerele pentru ședințe foto în care se presupune că le-a agresat sexual”.

În presupusele incidente, datate între 2014 și 2019, au fost implicate cinci femei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Avocatul său a numit anterior acuzațiile drept o „campanie flagrantă de defăimare”.

Cu acțiunea petrecându-se într-un spital, Scrubs a fost difuzat la televizor din 2001 până în 2010 și a câștigat două premii Emmy. Printre alte producții ale lui Eric Weinberg se numără serialele americane Californication și Anger Management.

Bărbatul de 62 de ani a fost arestat în iulie și de atunci a fost din nou arestat și eliberat din custodia poliției după ce a depus o garanție de 5 milioane de dolari (4,4 milioane de lire sterline).

„Puterea poate corupe”

Acuzațiile împotriva lui includ șase capete de acuzare de penetrare sexuală prin folosirea forței și trei capete de acuzare de viol forțat.

Procurorul districtual LA George Gascon a spus că face tot posibilul pentru a oferi victimelor „îndrumarea și sprijinul de care au nevoie pe drumul către recuperare”.

El a adăugat: „Puterea și influența îi pot corupe pe unii pentru a-i răni pe alții, ceea ce duce adesea la o viață traumatizată pentru cei care sunt victimizați”.

Potrivit Los Angeles Times, avocatul său, Robin Sax, a negat anterior orice faptă greșită în timpul unui caz de custodie a copilului, numind pretențiile femeilor drept o „campanie flagrantă de defăimare” cu „acuzații de neconceput și nefondate” care au fost concepute pentru a-l prezenta pe Eric Weinberg într-o „lumină proastă”.

Se presupune că Weinberg a comis abuzurile, uneori în casa sa, în 2014, 2017, 2018 și 2019.

Departamentul de Poliție din LA investighează în continuare cazul și a îndemnat alte victime sau oricine are informații să contacteze autoritățile.

Eric Weinberg este așteptat să se prezinte în instanța din LA pe 25 octombrie, conform BBC.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE