ACTUALITATEIohannis: Dacă PNL, USR PLUS şi UDMR se înţeleg şi vin cu...

Iohannis: Dacă PNL, USR PLUS şi UDMR se înţeleg şi vin cu o propunere, o voi accepta, că este Orban, Cîțu sau altcineva

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că dacă PNL, USR PLUS şi UDMR se înțeleg și vin cu o propune comună de premier, o va accepta, indiferent dacă este vorba despre Orban, Cîțu sau altcineva.

Președintele Iohannis a spus că nu știe ce negociază aceste partide, dar așteaptă să primească o propunere din partea lor.

„Este posibil să se înţeleagă în coaliţia de dreapta şi să vină cu o propunere, asta aştept eu, ca şi preşedinte, să se formeze o majoritate şi să propună un nume. Dacă se înţeleg PNL, USR PLUS şi UDMR şi vin cu o propunere o voi accepta, că este Orban îl accept, că este Cîţu îl accept sau să fie altcineva.

Nu ştiu pe cine negociază ei acolo, dar la urmă vor veni să propună ceva. Este prima variantă şi sper să meargă repede mai departe. Să avem puţină răbdare, să urmărim aceste negocieri fără să încerce fiecare să se implice prin articole de presă sau prin intervenţii”, a spus președintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.

Negocierile pentru formarea unui nou guvern au continuat și marți, în diferite formule, informația zilei, anunțată pe surse, fiind posibila reintrare în cursa pentru Palatul Victoria a lui Ludovic Orban, după cum a relatat R3Media.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite