marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEIohannis: Dacă PNL, USR PLUS şi UDMR se înţeleg şi vin cu...

Iohannis: Dacă PNL, USR PLUS şi UDMR se înţeleg şi vin cu o propunere, o voi accepta, că este Orban, Cîțu sau altcineva

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că dacă PNL, USR PLUS şi UDMR se înțeleg și vin cu o propune comună de premier, o va accepta, indiferent dacă este vorba despre Orban, Cîțu sau altcineva.

Președintele Iohannis a spus că nu știe ce negociază aceste partide, dar așteaptă să primească o propunere din partea lor.

„Este posibil să se înţeleagă în coaliţia de dreapta şi să vină cu o propunere, asta aştept eu, ca şi preşedinte, să se formeze o majoritate şi să propună un nume. Dacă se înţeleg PNL, USR PLUS şi UDMR şi vin cu o propunere o voi accepta, că este Orban îl accept, că este Cîţu îl accept sau să fie altcineva.

Nu ştiu pe cine negociază ei acolo, dar la urmă vor veni să propună ceva. Este prima variantă şi sper să meargă repede mai departe. Să avem puţină răbdare, să urmărim aceste negocieri fără să încerce fiecare să se implice prin articole de presă sau prin intervenţii”, a spus președintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.

Negocierile pentru formarea unui nou guvern au continuat și marți, în diferite formule, informația zilei, anunțată pe surse, fiind posibila reintrare în cursa pentru Palatul Victoria a lui Ludovic Orban, după cum a relatat R3Media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE