joi, februarie 29, 2024
ȘTIRIUn medic de familie anunță că-i va scoate din listă pe pacienții...

Un medic de familie anunță că-i va scoate din listă pe pacienții care refuză vaccinarea

Un medic de familie din județul Călărași anunță, într-o postare pe Facebook, că va scoate din lista sa persoanele care refuză vaccinarea, invocând un articol de lege care arată că asigurații au obligația să respecte cu strictețe tratamentul și indicațiile medicului.

„Asigurații, conform art 231, alin e), din Legea 95/2006, au obligația „să respecte cu strictețe tratamentul și indicațiile medicului”.

Conform acestui articol de lege, ANUNT PUBLIC de acum ca TOATE PERSOANELE INSCRISE LA MINE CARE REFUZA VACCINAREA ANTI-COVID 19, VOR FI SCOASE DE PE LISTA MEA DE MEDIC DE FAMILIE.

Este de neacceptat sa continui colaborarea cu pacienții care nu cred in recomandările pe care le fac. Persoanele care refuza vaccinarea, dreptul lor, fac dovada ca nu au încredere in mine, in ceea ce spun, in ceea ce le recomand sa facă. In cei 33 de ani de practica am vaccinat mii de persoane, am făcut zeci de mii de inoculări si nu am avut reacții adverse decât foarte puține si minore. Cred in vaccinuri, chiar si in cele nou apărute sau schimbate in acești ani. Vaccinarea a reprezentat pentru mine partea cea mai importanta a activității de prevenție. In toți acești ani am avut o singura persoana care a refuzat vaccinarea celui de-al doilea copil si i-am cerut sa-i ia fisa si sa se mute la alt medic. Ceea ce a si făcut.”, a postat medicul Cătălin Petrencic.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Conform paginii de Facebook, medicul Cătălin Petrencic este din Pitești și trăiește în comuna Mânăstirea din jud. Călărași.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

2 COMENTARII

  1. Cretinul asta care isi spune medic nu a fost pana acum dat afara?Jigodia dracului ,ce boli trateaza asta cand el insusi e bolnav la creier?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE