ȘTIRIUn medic de familie anunță că-i va scoate din listă pe pacienții...

Un medic de familie anunță că-i va scoate din listă pe pacienții care refuză vaccinarea

Un medic de familie din județul Călărași anunță, într-o postare pe Facebook, că va scoate din lista sa persoanele care refuză vaccinarea, invocând un articol de lege care arată că asigurații au obligația să respecte cu strictețe tratamentul și indicațiile medicului.

„Asigurații, conform art 231, alin e), din Legea 95/2006, au obligația „să respecte cu strictețe tratamentul și indicațiile medicului”.

Conform acestui articol de lege, ANUNT PUBLIC de acum ca TOATE PERSOANELE INSCRISE LA MINE CARE REFUZA VACCINAREA ANTI-COVID 19, VOR FI SCOASE DE PE LISTA MEA DE MEDIC DE FAMILIE.

Este de neacceptat sa continui colaborarea cu pacienții care nu cred in recomandările pe care le fac. Persoanele care refuza vaccinarea, dreptul lor, fac dovada ca nu au încredere in mine, in ceea ce spun, in ceea ce le recomand sa facă. In cei 33 de ani de practica am vaccinat mii de persoane, am făcut zeci de mii de inoculări si nu am avut reacții adverse decât foarte puține si minore. Cred in vaccinuri, chiar si in cele nou apărute sau schimbate in acești ani. Vaccinarea a reprezentat pentru mine partea cea mai importanta a activității de prevenție. In toți acești ani am avut o singura persoana care a refuzat vaccinarea celui de-al doilea copil si i-am cerut sa-i ia fisa si sa se mute la alt medic. Ceea ce a si făcut.”, a postat medicul Cătălin Petrencic.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Conform paginii de Facebook, medicul Cătălin Petrencic este din Pitești și trăiește în comuna Mânăstirea din jud. Călărași.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. Cretinul asta care isi spune medic nu a fost pana acum dat afara?Jigodia dracului ,ce boli trateaza asta cand el insusi e bolnav la creier?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...