joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEUn mare campion îndeamnă tinerii să se depărteze de tehnologie: Recent mi-am...

Un mare campion îndeamnă tinerii să se depărteze de tehnologie: Recent mi-am cumpărat un Nokia cu butoane, cu 100 de lei

Problema dependenței tinerilor de tehnologie este din ce în ce mai acută, pe fondul accesului nerestricționat la device-uri, de la o vârstă cât mai fragedă.

Dar există și speranțe: campionul român David Popovici le dă tinerilor un exemplu contrar. Acesta a mărturisit în cadrul unui interviu despre problemele pe care i le-a cauzat folosirea în exces a tehnologiei.

„Eu nu prea reușesc să dorm. Știu cât de important este somnul. După o zi în care stau două ore pe telefon și dau scrolling, uneori îmi e rău. Nu pot să dorm după. Acest lucru dă o anumită dependență”, a spus el la „Starea Nației”.

În consecință, a luat măsuri. David Popovici a mai spus că și-a cumpărat un telefon normal, cu taste.

„Încerc să stau cât mai puțin. Am perioade în care mă satur atât de tare de Instagram și de Facebook, perioade în care le șterg. Mi-am cumpărat recent și un Nokia de 100 de lei, unul cu butoane.

Când simt nevoia de o detoxifiere, las telefonul obișnuit și îl folosesc doar pe acela. Poate doar să mă joc Snake pe telefon în metrou, în rest merge doar sunat”, a povestit Popovici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Nu prea rezulta din articol ca indeamna tinerii sa se indeparteze de tehnologie. Spune doar ca el are o problema cu somnul daca sta prea mult pe telefon O problema personala care nu intereseaza pe multi dintre noi. Fiecare cu treaba lui! Sa nu exageram in concluzii tendentioase. Oricum pe multi nu ii intereseaza viata unui provaccinist!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE