joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEJudecătoarea Adriana Stoicescu, despre negocierile pentru noul guvern: Cu zâmbete mijite pe...

Judecătoarea Adriana Stoicescu, despre negocierile pentru noul guvern: Cu zâmbete mijite pe sub măştile de băşcălie, fiii securiştilor şi torţionarilor bunicilor şi părinţilor noştri îşi împart ce a mai rămas din ţară

Fostul preşedinte al Tribunalului Timiş, judecătoarea Adriana Stoicescu, a criticat, printr-un mesaj dur postat pe Facebook, negocierile pentru formarea noului guvern, comparând fotografiile cu politicienii participanți la negocieri cu „niște hiene împărțindu-și un stârv”.

„Imaginea hienelor împărțindu-și un stârv…

O poză cât un milion de cuvinte, în care, cu zâmbete mijite pe sub măștile de băscalie, fiii securiștilor și torționarilor bunicilor și părinților noștri își împart ce a mai rămas din țară.

Limita abisului în care ne prăbușim de 30 de ani nu se mai vede.

Cu un cinsim rar, dezinvolt și sigur pe el, politicianul român, indiferent la numele partidului care îl primește grijuliu, are un singur scop: să se îmbogățească rapid, să stea cocoțat la putere în așa fel încat el și urmașii urmașilor lor să doarmă liniștiți.

Cu mâna pe putere, să învârtă bani și legi, să lege oamenii care nu îi sunt pe plac, apoi să se retragă la o bătrânețe liniștită, zâmbind superior în timp ce își primește pensia, un mizilic față de ce va fi reușit să fure până atunci (…)”, a scris, pe Facebook, Adriana Stoicescu.

După cum a relatat R3Media, reprezentanţii PNL, USR PLUS şi UDMR au început să negocieze, sâmbătă, la Vila Lac, cu privire la formarea unei coaliţii de guvernare. După prânz, participanții la negocieri au început să posteze primele imagini din timpul negocierilor, însoțite de diferite mesaje.

Deși primele semnale erau optimiste în legătură cu un eventual acord, spre seară, după șapte ore de discuții, negocierile au fost suspendate. Întâlnirea a continuat și duminică, însă discuțiile au fost, din nou suspendate, potrivit informațiilor ajunse în spațiul public.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE