joi, mai 23, 2024
ȘTIRIUn celebru cardiolog își schimbă opiniile la 180 de grade, după ce...

Un celebru cardiolog își schimbă opiniile la 180 de grade, după ce tatăl său a murit subit: Am avut falsa convingere că îmi vor proteja pacienții. Pe măsură ce au apărut dovezi, a trebuit să-mi schimb punctul de vedere

Dr. Aseem Malhotra, un cardiolog ale cărui cercetări sunt foarte recunoscute, se străduiește să ofere pacienților săi cele mai exacte informații despre riscurile și beneficiile oricărui tratament, acesta vorbind deseori despre o „practică medicală bazată pe etică și pe dovezi”.

Deși inițial a crezut că vaccinurile ARN mesager sunt sigure și eficiente, el a spus că, după stopul cardiac al tatălui său, în 2021, și-a dat seama că trebuie să cerceteze datele despre siguranța și eficacitatea vaccinului.

„Odată ce am petrecut timp analizând în mod critic datele despre Covid-19, despre vaccinuri, mi-a devenit foarte clar că eficacitatea acestei noi tehnologii, dacă vreți – produsele ARNm – era foarte, foarte slabă în comparație cu vaccinurile tradiționale, iar problemele au fost fără precedent”, a spus Malhotra în timpul unui interviu din 10 decembrie pentru programul „American Thought Leaders” de la EpochTV.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Malhotra a detaliat efectele nocive ale vaccinurilor ARNm într-o lucrare în două părți, în care concluzionează că vaccinurile ARNm ar trebui suspendate, cel puțin până când comunitatea medicală studiază adevăratele riscuri și răni provocate de acestea.

Aceasta este o schimbare de 180 de grade pentru Malhotra, care s-a vaccinat el însuși cu două doze de vaccin ARNm „în mod clar, la acel moment, sub falsa convingere îmi voi proteja pacienții”, a spus el.

De asemenea, Malhotra i-a încurajat public pe alții să facă vaccinuri. El a făcut acest lucru din cauza credinței sale că vaccinurile tradiționale sunt unele dintre cele mai sigure intervenții farmacologice din istoria medicinei, a mai spus renumitul medic.

Cu toate acestea, după moartea subită a tatălui său, Malhotra a spus că a găsit noi dovezi care l-au determinat să-și reevalueze poziția față de vaccinurile ARNm, realizând că această nouă tehnologie nu avea efectele scontate.

„Pe măsură ce au apărut dovezi, a trebuit să-mi schimb punctul de vedere și părerea”, a spus el.

Malhotra a spus că nu regretă că a primit vaccinul sau l-a promovat, deoarece acele acțiuni s-au bazat pe dovezile pe care le-a înțeles la acea vreme. Ca parte a noilor dovezi, acesta a spus că, după vaccinare, tatăl său anterior sănătos a murit subit din cauza unui stop cardiac, conform The Epoch Times.

Reamintim că există o serie interminabilă de decese care au devenit o obișnuință în ultimul an și jumătate și deși este clar că în multe cazuri persoanele respective erau vaccinate.

Cu toate acestea, autoritățile refuză să discute măcar despre o legătură între serurile mARN și decese.

Sportivi, elevi, copii minori, avocați, medici, profesori au căzut și/sau au murit subit recent. O listă găsiți aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE