joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEUn activist de mediu acuză Romsilva Ilfov că „sabotează cu bună ştiinţă”...

Un activist de mediu acuză Romsilva Ilfov că „sabotează cu bună ştiinţă” cel mai mare concurs internaţional de ciclism

Activistul de mediu Alex Găvan a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care spune că Romsilva Ilfov a arat cu plugul poteci, pe o lungime de 2km, pe care se desfăşoară cel mai mare concurs internaţional de ciclism.

„Dragă Romsilva Ilfov,

După cum bine știi deja, conform propriilor tale norme, pădurile din jurul capitalei au, în principal, un scop social și de recreere. Iar Prima Evadare este cel mai mare concurs internațional de ciclism cross country din estul Europei, cu mii de participanți. În cei 15 ani de existență a devenit unul dintre evenimentele emblematice ale Bucureștiului atrăgând, pe lângă iubitorii de natură și de pedalat amator și nume mari ale acestui sport, cum ar fi o multiplă campioană mondială și olimpică. Cum s-ar zice, treabă serioasă.”, a scris activistul.

Acesta acuză Romsilva Ilfov că „sabotează” evenimentul și consideră gestul ca fiind „un gest abuziv”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, deCarrieLukas vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Dragă Romsilva Ilfov,

Să ari cu plugul în mai mulți ani fix potecile pe care se desfășoară acest concurs, fix înainte de concurs, așa cum ai făcut-o pe o lungime de vreo 2 km și acum câteva zile, sabotând cu bună știință evenimentul cu doar puțin timp înainte de start și amenințându-i astfel desfășurarea, nu este doar un gest abuziv, ci și ceva care, cu siguranță, nu îți face cinste.

Pădurea nu este doar cherestea, ci infinit mai mult.”, a mai scris acesta.

Alex Glăvan a mai adăugat că accesul în pădure pentru diverse activități reprezintă un drept fundamental pe care oamenii îl au.

“Considerăm că atât accesul în pădure pentru recreere, sport sau educație, cât și la toate celelalte daruri pe care pădurea ni le oferă necondiționat și cu infinită generozitate este un drept al nostru fundamental.

Dragă Romsilva Ilfov,

Te invităm alături de noi să te bucuri de natură, de oameni de (mult) bine și foarte faini, te invităm și te încurajăm să contribui concret pentru o lume mai bună.

Îți mulțumesc, te iubesc.

Alex Găvan”, a mai scris activistul pe pagina de Facebook.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. nu v-a deschis nicusor strazile sa va dati cu biclele, ce va plangeti atat?
    Daca v-ar lasa in padure, in loc de multumesc v-ati plange ca macar un drum de asfalt puteau si ei sa faca pentru activitati ‘recreationale’, sa nu mergeti prin noroi ca-n evul mediu. Asa sunteti voi, progresistii, cand vi se da un deget voi vreti toata mana

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE