ACTUALITATEUEFA a pedepsit naționala Ungariei după participarea la Euro 2020. Reacția Guvernului...

UEFA a pedepsit naționala Ungariei după participarea la Euro 2020. Reacția Guvernului de la Budapesta: Comisia care a luat această decizie este o entitate jalnică şi laşă

Comisia de disciplină a UEFA a sancționat Federația Maghiară de Fotbal (MLSZ) pentru comportamentul discriminator al fanilor săi în timpul celor trei meciuri din Grupa F a Euro 2020, Ungaria-Portugalia, din 15 iunie, Ungaria – Franța, din 19 iunie şi Germania-Ungaria, din 23 iunie.

Naționala maghiară trebuie să joace trei meciuri fără spectatori în competițiile organizate de UEFA. Măsura nu se aplică în preliminariile Cupei Mondiale, care sunt organizate de FIFA.

Decizia este cu suspendare în cazul unei partide, cea de-a treia.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

De asemenea, UEFA a amendat forul de la Budapesta cu 100.000 de euro. UEFA consideră că

Scandări rasiste la adresa jucătorilor de culoare din naţionala Franţei au fost lansate la meciul de la Budapesta, din 19 iunie. UEFA a investigat şi prezenţa unor bannere sau pancarte considerate homofobe la meciurile cu Portugalia şi Germania.

Reacția oficialilor de la Budapesta nu s-a lăsat așteptată. Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto (foto), a criticat dur decizia, afirmând că s-a luat ca pe vremea comunismului.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului  R3media.

„Comisia care a luat această decizie este o entitate jalnică şi laşă. Să le fie ruşine! Se pare că UEFA continuă să folosească în tribune informatori pe care îi cunoaşte dinainte (…), care nu au altceva de făcut decât să scrie rapoarte despre ceea ce au spus (sau nu au spus) cei din tribune. La fel ca în comunism: nu este necesar să existe dovezi, este suficientă acuzaţia informatorului„, a scris Szijjarto, într-un mesaj pe Facebook, potrivit news.ro.

Potrivit liderului diplomaţiei maghiare, UEFA nu a sancţionat alte cazuri, cum ar fi când publicul a folosit raze laser sau a intrat pe teren, fără a menţiona exemple concrete.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Nu mai insultati comunismul ,in vremea aceea nu se facea asa ceva ,cel putin in sport.Poate invata in sfarsit Ungaria, de la Romania nu am nici o speranta,ca daca te bagi in tarate te mananca porcii.Faptul ca maghiarii tin neaparat sa fie membri acestui colhoz in ciuda tuturor hartuielilor,presiunilor si insultelor indica slabiciune.Toate tarile care mai tin la identitatea lor ar fi trebuit sa boicoteze acest asazis campionat ,o insulta la adresa oamenilor normali si a drepturilor fundamentale .Pana atunci vorbaria goala nu costa nimic.

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...