duminică, iunie 4, 2023
ACTUALITATEUcraina a anunțat că va impune sancțiuni împotriva Dianei Șoșocă. Senatoarea este...

Ucraina a anunțat că va impune sancțiuni împotriva Dianei Șoșocă. Senatoarea este considerată „ o ameninţare la adresa securităţii naţionale”

Ucraina anunță că va impune sancțiuni împotriva Dianei Șoșoacă. Kiev-ul consideră că senatoarea ar reprezenta „o ameninţare la adresa securităţii naţionale” a Ucrainei.

„Ministerul de Externe al Ucrainei iniţiază impunerea de sancţiuni împotriva Dianei Şoşoacă, considerând că reprezintă o ameninţare la adresa securităţii naţionale”, a scris pe pagina sa de Facebook purtătorul de cuvânt al MAE de la Kiev, Oleg Nikolenko.

De asemenea, Nikolenko condamnă ferm încercarea de a pune la îndoială integritatea teritorială a Ucrainei, de a submina buna vecinătate dintre Ucraina şi România.

Decizia vine ca urmare a depunerii unei inițiative legislative de către Șoșoacă, prin care aceasta cere denunțarea tratatului dintre România și Ucraina, precum și anexarea unor regiuni din Ucraina, care au aparținut României până-n 1940.

Reacția Dianei Șoșoacă nu s-a lăsat așteptată.

„Cum îşi permite Ucraina să ameninţe un senator al statului român pentru o propunere legislativă ? De când decide Ucraina ce se întâmplă în Parlamentul României ? Este România un stat ocupat de Ucraina şi noi nu am aflat ? Da, este adevărat că Ucraina este ocupant al unor teritorii româneşti pe care mă lupt să le readuc în sânul patriei mamă, dar de când are Kievul drept de veto asupra politicii României ? Această ameninţare a Ucrainei la adresa mea arată intenţia acestui stat de a-i elimina şi fizic pe cei care se opun politicilor naziste ale Kievului. Prin declaraţia MAE ucrainean, este clar că am devenit ţinta numărul unu a criminalilor ucraineni. Dar acet lucru nu face decât să confirme justeţea propuinerii mele legislative de a returna României teritoriile deţinute abuziv de Ucraina!”, a scris Şoşoacă pe Facebook.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

7 COMENTARII

  1. Putem face ceva pe declaratiile ucrainei. La cate prostii o dat pe goarna nu ii mai asculta nimeni! O si doare la basca pe Sosoaca de asta. De fapt ii fac reclama nazistii!:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate