marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEUciderea ursului Arthur: Prințul austriac a intentat proces ONG-ului Agent Green și...

Uciderea ursului Arthur: Prințul austriac a intentat proces ONG-ului Agent Green și cere despăgubiri de un milion de euro

Prințul Dimitrie Sturdza și Prințul Emanuel de Liechtenstein au intentat un proces împotriva Agent Green, ONG-ul care a adus cazul ursului Arthur în atenția publică. Aceștia cer despăgubiri de un milion de euro, pentru că asociația s-ar fi referit la împușcarea ilegală a ursului Arthur, cel mai mare din România.
Prințul Dimitrie Sturdza i s-a alăturat Prințului Emanuel de Liechtenstein în acest demers

și susține că lucrurile care s-au spus despre vânătoare sunt false.

„Despre această vânătoare s-au spus mai multe lucruri neadevărate. S-a spus că a fost o vânătoare ilegală. Însă Prințul Emanuel a fost la o vânătoare permisă de ministrul Mediului. A două minciună este cea referitoare la faptul că Arthur a fost cel mai mare urs din România. Sunt mulți urși care sunt mult mai mari decât Arthur. Povestea asta e trasă de păr.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Se pare că ursul Arthur a fost împușcat la 300 m distanță de o fermă unde a făcut ravagii. Domnul Păun spune că nu ar fi trebuit împușcat masculul ăsta foarte mare, dar că ar fi trebuit eliminată o ursoaică cu doi pui. Domnul Păun e finanțat din afară, sunt multe țări în Europa de Vest care nu vor să relocăm urșii noștri acolo.
Cele mai multe ONG-uri sunt finanțate din afară. Să le propunem să ducă urși de la noi din țară în țară care le finanțează. Pe timpul lui Ceaușescu erau între 4.000 și 6.000 de urși, nu se știe exact, dar acum e sigur că numărul lor s-a dublat. Dacă Uniunea Europeană ne spune că ar fi bine să avem 2.000-3.000 de urși, ce facem cu restul de 9.000? Eu propun să împărțim 1000 la nemți, 800 la francezi etc”, explică Prințul Dimitrie Sturdza, potrivit realitateaoltului.ro.


Citești și ajuți!
 Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cel mai mare urs brun din România, Arthur, considerat de vânători un trofeu de aur, a fost vânat în luna aprilie în pădurile din Covasna de un prinț din Liechtenstein, care a plătit 7.000 de euro pentru a-l ucide. Prințul a primit derogare pentru a vană legal, însă trebuia să ucidă o ursoaica-problema de care localnicii se plângeau că le face pagube în gospodării și nicidecum frumosul exemplar care nici nu se apropia de casele oamenilor.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE