sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATETrei tehnici de vaccinare doar „pe hârtie”. Cum ar putea românii să...

Trei tehnici de vaccinare doar „pe hârtie”. Cum ar putea românii să fenteze sistemul?

În urma neliniștilor apărute în spațiul public ca urmare a presiunilor ascendente lansate de guverne și a lipsei de onestitate în campania de vaccinare, în general, echipa editorială a publicației jurnalul.ro propune câteva metode de a ocoli legislația pentru a fi vaccinat „doar pe hârtie”.

Aceste idei ce pot părea lipsite de orice principii morale apar în tendințele colective în special din pricina ultimelor declarații controversate făcute de liderii opiniei publice în agora politicii românești.

Așadar, site-ul amintit mai sus propune trei scenarii:

Citești și ajuți! Cumpără cartea: „Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini” de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Scenariul 1: Certificatul de vaccinare nu poate fi verificat decât de autorități, în corelație cu actele de identitate. Un angajat al unui restaurant nu are voie, din punct de vedere legal, să legitimeze clienții. Pentru procesarea datelor personale este nevoie de persoane acreditate pe GDPR, ceea ce ar fi imposibil pentru fiecare restaurant, terasă sau bodegă de cartier. Cu atât mai mult pentru cârciumile din mediul rural – adică 85% din suprafața României, unde se concentrează peste 45% din populația țării. În lipsa personalului calificat sau a prezenței autorităților la toate nunțile, botezurile, cumetriile, onomasticile, zilele de naștere sau majoratele de peste an, este imposibil de aplicat regula impusă de Executiv – respectiv participarea doar a persoanelor vaccinate la evenimentele private. În acest caz se poate prezenta un certificat împrumutat.

Scenariul 2: Pentru cazul în care controalele sunt făcute de Poliție, faptul că aceste certificate de vaccinare nu au elemente de siguranță le face ușor de falsificat, chiar și de un copil, nu neapărat în Photoshop, ci chiar în programe rudimentare, la îndemâna tuturor, precum Paint. La fel de ușor se poate falsifica și un certificat care poate fi prezentat în format electronic.

Scenariul 3: Certificatele de vaccinare pot fi obținute și în original, fără a face vaccinarea. În momentul în care s-a transferat vaccinarea către medicii de familie, pacientul este singur cu medicul și cu un asistent al acestuia, deci nu există martori care să ateste că vaccinul s-a făcut sau nu, înainte de emiterea certificatului.

Presupunând prin absurd că cineva ar vrea să verifice semnele vaccinului, se poate administra orice alt vaccin care să lase același tip de cicatrice pe braț.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dacă cineva ar dori să verifice veridicitatea vaccinului, acolo unde există suspiciuni de fraudă, acest lucru nu este posibil, tocmai pentru că s-a dovedit deja că în urma aceluiași tip de vaccin unele persoane dezvoltă anticorpi, iar altele nu. Cât timp toate vaccinurile sunt încă în perioada de testare, nu se poate demonstra în niciun fel că o persoană fără anticorpi a fost sau nu vaccinată.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

    • N-ai decât să nu mai citești.
      Articolul este f util, din ce în ce mai multă lume realizeaza că pandemia asta este cel mai mare fals din istoria lumii, experoment social-economic de proporții globale, din care va ieși, ce credeți, Noua Ordine Mondială.

  1. Acum va exploda și piața neagră a certificatelor false,de fapt capitalismul se bazează pe cerere și ofertă, nu??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE