ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (4 - 10 ianuarie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (4 – 10 ianuarie)

În vremurile acestea ale pandemiei, se mai întâmplă și lucruri bune. Iată câteva dintre acestea:

1.Filmul „Iarna Transilvană”, semnat de Dumitru Budrala, care documentează în amănunt tradițiile nemuritoare de Sărbători din zona Ardealului, poate fi vizionat online, aici.

2. Brazii de Crăciun vor fi colectaţi gratuit în Cluj-Napoca. Detalii, aici.

3. Un bebeluş de origine română a scăpat de Covid după 70 de zile la ATI Valencia. Mai multe despre acest caz, aici.

4. Arhiepiscopia Tomisului anunță că a realizat acțiuni filantropice în valoare  de 133.000 lei în 2020. Detalii despre acestea, aici.

5. Locuitorii din Miercurea Ciuc s-au solidarizat și i-au ajutat pe concetățenii lor cărora le-au luat foc casele într-un incendiu puternic. Mai multe despre gestul ciucanilor, aici.

6. Mihăiță Neșu poate mânca neasistat, pentru prima oară de la accidentul care i-a schimbat viața acum 10 ani. Mai multe detalii, aici.

7. Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu reia spectacolele cu public. Puteți afla mai multe din acest articol.

8. Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii (ANDPDCA) va deconta, începând cu luna ianuarie, cheltuielile cu carburantul realizate de persoanele cu dizabilităţi pentru maşinile personale în transportul interurban, în urma publicării în Monitorul Oficial a unei Hotărâri de Guvern în acest sens, se menţionează într-un comunicat remis miercuri de ANDPDCA. Mai mult puteți afla citind aici.

9.Carantina a fost ridicată de vineri seara în Bragadiru și Chiajna din Județul Ilfov. Detalii, aici.

10.Se reiau spectacolele cu public Operei Naționale Române și ale Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași. Informații despre acest subiect găsiți aici.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...