duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (14-20 septembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (14-20 septembrie)

  1. A început programul „Casa eficientă energetic”. Proprietarii pot cere până la 15.000 de euro pentru modernizarea locuinței. Detalii despre această finanțare, aici:

2. Bucureștenii vor putea cumpăra alimente bio şi produse tradiționale din Piaţa Românilor, fosta piață Colentina. Mai multe informații sunt disponibile accesând acest link.

3.Ministrul Sportului, Ionuţ Stroe, susţine că ministerul de resort va lua în calcul o posibilă revenire a spectatorilor pe stadioane la sfârşitul toamnei. În ce condiții, aflați aici.

4.Nouă monumente istorice din ţară vor beneficia de fonduri nerambursabile şi vor fi restaurate în următoarele 43 de luni cu un buget de aproximativ 16 milioane de euro (aproximativ 77 milioane de lei).

Mai multe detalii despre aceste fonduri, aici.

5.Un sat din județul Alba va fi transformat în stațiune termală. Mai multe detalii despre resursele naturale aflate în mica localitate, aici.

6.După inaugurarea lucrărilor de restaurare din interiorul bisericii „Învierea Domnului” de la Mănăstirea Sucevița, urmează să se realizeze şi restaurarea picturii exterioare a bisericii. Mai multe informații, în acest articol.

7 S-a redeschis Muzeul Victor Babeș, după o scurtă perioadă în care a fost închis pentru reamenajare. În ce condiții se poate vizita, aflați aici:

8 Comandantul de navă român Bogdan Rusu va fi propus pentru acordarea premiului “Bravery at Sea”, conferit de Organizaţia Maritimă Internaţională (IMO), după ce pe data de 13 septembrie a salvat vieţile a patru navigatori în timpul unei furtunii tropicale, aflaţi în pericol la bordul unui velier, în Golful Mexic. Detalii

9. O antreprenoare din satul Greci din Dobrogea a dezvoltat o afacere de milioane de euro pornind de la rețele bunicilor. Acum are 250 de angajați și 13 cofetării. Cum a reușit, aflați din linkul următor.

10. Voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au oferit ghiozdane cu rechizite, echipamente sportive şi alte daruri copiilor de la Centrul „Sfântul Stelian” din Urlaţi. Mai multe informații despre proiect, aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE