ACTUALITATEDiana Paul, la Marius Tucă Show: Sunt creștină, nu-mi negociez valorile. Nu...

Diana Paul, la Marius Tucă Show: Sunt creștină, nu-mi negociez valorile. Nu pot susține relația femeie cu femeie sau bărbat cu bărbat, oricât i-aș iubi pe acei oameni

Tânăra Diana Paul a fost invitată lui Marius Tucă la emisiunea pe care jurnalistul o găzduiește la Aleph News.

În cadrul discuției, Diana Paul a menționat că pe 15 august va participa la sărbătorirea a 150 de ani de prima întâlnire a românilor de pretutindeni și i-a invitat pe toți tinerii să vină la Mănăstirea Putna.

„Vă invit pe toți, pe 15 august, la Mănăstirea Putna, unde se vor celebra 150 de ani de la prima serbare a românilor de pretutindeni. Este momentul ca noi să reînviem națiunea română, această țară minunată pe care Dumnezeu ne-a dat-o și să vedem ce potențial frumos are, iar acesta este pasul de început.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Așa că vă rog să fiți prezenți cu toții, va fi un eveniment fantastic”, a spus Diana.

Studenta clujeană, cu rădăcini oltenești, a spus că indiferent de circumstanțe, nu negociază asupra valorilor sale. Din acest punct de vedere, s-a poziționat ferm împotriva căsătoriilor între persoane de același sex, pe baza valorilor creștine pe care le împărtășește. Ea a precizat, însă, că nu are nimic cu persoanele respective ci doar cu ideile lor.

„Sunt creștină, nu-mi negociez valorile. Atâta vreme cât Biblia îmi spune despre femeie și bărbat, eu nu pot susține femeie cu femeie și bărbat cu bărbat, oricât i-aș iubi pe acei oameni.

Nu am ceva cu persoana respectivă, stau de vorbă cu un transgender, nu simt un dezgust față de ei, dar simt un dezgust față de ceea ce au ales să facă.

Sunt lucruri care ar trebui să se schimbe, dar altele nu trebuie, cum ar fi instituția familiei.”, a menționat ea.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Pentru viitor, Diana Paul își dorește să construiască o mișcare a tinerilor români.

„Îmi doresc să construiesc o mișcare a tinerilor, care să aibă influență politică. Nu partid, ci care să aibă influență politică. Îmi doresc să devin o persoană care să schimbe politica în România”, a mai afirmat ea la Marius Tucă Show.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

4 COMENTARII

  1. Eu am inteles ca ce fac degeneratii sexual este scarbos si chiar nu vreau sa ma atinga.
    Ei sint impregnati cu fecale – ca altfel „nu se poate” sa practice perversiunile.
    Ideile lor duc la moartea grupului uman. Homosexualii nu se pot reproduce.
    EI nu merita [nici] libertatea de expunere fiindca astfel sint ajutati…. „crestineste” sa corupa sexual, sa prosteasca pe altii.
    NU POTI FI HOMOSEXUAL DE UNUL SINGUR!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...