marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEItalia | Politicianul care a declarat că 96% dintre morții declarați de...

Italia | Politicianul care a declarat că 96% dintre morții declarați de covid nu au murit din cauza corona este acum membru al Guvernului Meloni

Vittorio Sgarbi (foto), politicianul care în plină pandemie a spus că numerele deceselor vehiculate în Italia sunt false și au „menirea de a-i teroriza pe italieni”, a ajuns sub Subsecretar de Stat în Ministerul Culturii, al noului Guvern Meloni.

Vittorio Sgarbi a ajuns în atenția presei din toată lumea, în mai 2020, când a spus în plenul Parlamentului italian, că peste 90% dintre victimele anunțate ca fiind din cauza coronavirusului, au murit din alte cauze.

„Să spunem adevărul, în contra ipocriziei și minciunii, împotriva numerelor false care sunt vehiculate pentru a-i teroriza pe italieni. Cei 25.000 de morți (declarați de covid-19 – n.r) au decedat de infarct, de cancer, să nu-i folosim pentru a umili Italia, pentru a le da cetățenilor informații false”, spunea Sgarbi atunci.

„Datele Institutului Superior de Sănătate arată că 96,3% dintre victime sunt morți din cauza altor comorbidități”, a explodat el, într-o dezbatere de-acum doi ani.

Sgarbi s-a remarcat și prin pozițiile sale pro-Djokovici, atunci când sârbul când a fost expulzat din Australia, pentru că nu s-a vaccinat.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE